Ga naar inhoud
MAP

Vakantiepark in Heeg

Watersportdorp Heeg beschikt over meerdere vakantieparken. Ook in het nabijgelegen dorp Gaastmeer en Oudega vind je vakantieparken. Er zit altijd een vakantiepark in Heeg naar je smaak en wensen bij. Elk vakantiepark is sowieso ideaal gelegen in Heeg; het Heegermeer is dichtbij. Je kunt zo met je eigen of huurboot wegvaren. Aan het einde van de dag kom je dan weer heerlijk tot rust op je fijne overnachtingsplek op het vakantiepark in Heeg. Wil je liever verblijven in een B&B, vakantiehuis of op een camping? Ook dat kan. Heeg heeft genoeg mooie accommodaties voor een geslaagde vakantie. 

Wat zoek je

5 resultaten

 • Recreatiebedrijf Aan het Water

  Recreatiebedrijf Aan het Water

  Bed - Boot - Bungalow B&B aan het water in Heeg, in overleg ook als exclusieve groepsaccommodatie te boeken. En luxe vakantiebungalows met eigen aanlegsteiger te huur, evt. samen met een sloep.

  Heeg
 • Vakantiepark de Pharshoeke

  Vakantiepark de Pharshoeke

  In het hart van het Friese merengebied ligt Vakantiepark De Pharshoeke, ideaal gelegen op een schiereiland in het Heegermeer.

  Heeg
 • Aquacamping en Jachthaven De Rakken

  Aquacamping en Jachthaven De Rakken

  De Rakken is een prachtig gelegen vakantiepark aan de rand van Woudsend. Er is een ruime camping, trekkershutten en je kunt er vakantiewoningen voor z...

  Woudsend
 • Waterrecreatie Syperda

  Waterrecreatie Syperda

  Een kleinschalig vakantiepark, midden in het Friese meren gebied, waar Waterrecreatie Syperda platbodemschepen, vakantiehuisjes en open boten verhuurt.

  Gaastmeer
 • Watersportcamping De Bearshoeke

  Watersportcamping De Bearshoeke

  Op één van de mooiste plekjes in het Friese merengebied ligt De Bearshoeke, direct aan de Oudegaaster Brekken. Een ideale plek voor watersportliefhebbers en rustzoekers. De camping beschikt over kampeerplekken, blokhutten, safaritenten en vakantiehuisjes.

  Oudega SWF

Boek direct een plekje op een vakantiepark in Heeg

Wil je graag een plekje op een vakantiepark in Heeg vastleggen? Maak dan gebruik van het handige zoek- en boeksysteem van VVV Waterland van Friesland. Bij meerdere accommodaties kun je direct zien of deze nog beschikbaar zijn. Met een paar muisklikken leg je je overnachting direct vast.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.