Ga naar inhoud
MAP

Groepsaccommodatie in en rondom Heeg

In Heeg zijn er diverse groepsaccommodaties beschikbaar die perfect zijn voor gezellige bijeenkomsten met familie, vrienden of collega's. Deze accommodaties bieden voldoende ruimte en faciliteiten om grotere groepen comfortabel te huisvesten en bieden tegelijkertijd een prachtige omgeving om van te genieten. Bovendien zijn er in de buurt van Heeg tal van activiteiten en bezienswaardigheden die geschikt zijn voor groepen. Denk aan gezamenlijke watersportavonturen op het Heegermeer, gezellige fietstochten door het prachtige Friese landschap, of het verkennen van nabijgelegen historische stadjes. Ben je met een kleiner gezelschap? Probeer dan eens een vakantiehuis, B&B of leuke camping in Waterland van Friesland.

Wat zoek je

7 resultaten

 • Groepsaccommodatie De Bird

  Direct boekbaar

  Groepsaccommodatie De Bird

  Groepsaccommodatie in karakteristieke voormalige boerderij

  Heeg
 • Zeilinstituut De Bird

  Zeilinstituut De Bird

  Zeilinstituut De Bird ligt aan de Idzegaasterpoel bij Heeg in de watersportprovincie Friesland. Deze Idzegaasterpoel is door haar beschutting, weidsheid en afwezigheid van andere vaartuigen, uitermate geschikt als oefenwater en geschikt voor het zeil...

  Heeg
 • Waterherberg It Beaken

  Waterherberg It Beaken

  Nieuw in Heeg, Waterherberg it Beaken! Gelegen aan het Heegermeer is deze locatie al sinds 1935 een perfecte basis voor ontvangst van individuen en groepen die iets met water hebben.

  Heeg
 • Camping Oan 'e Poel

  Camping Oan 'e Poel

  Camping en groepsaccommodatie op eiland grenzend aan natuurgebied.

  Heeg
 • Recreatiebedrijf Aan het Water

  Recreatiebedrijf Aan het Water

  Bed - Boot - Bungalow B&B aan het water in Heeg, in overleg ook als exclusieve groepsaccommodatie te boeken. En luxe vakantiebungalows met eigen aanlegsteiger te huur, evt. samen met een sloep.

  Heeg
 • het Molenhuis

  Direct boekbaar

  het Molenhuis

  Het Molenhuis, met het Jurjunshuis en Jelleshuis, zijn centraal gelegen in Woudsend. Vanaf de woningen heb je een prachtig zicht over het water - de E...

  Woudsend
 • het Molenhuis - Jurjunshuis

  Direct boekbaar

  het Molenhuis - Jurjunshuis

  Groepsaccommodatie in monumentaal pand

  Woudsend

Boek direct je groepsaccommodatie in of rondom Heeg

Direct je groepsaccommodatie boeken in of rondom Heeg? Bij VVV Waterland van Friesland staan we klaar om je te helpen! Met onze lokale expertise kunnen we je uitstekend begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Bij VVV ben je verzekerd van betrouwbaarheid, persoonlijke assistentie en géén reserveringskosten. Ons aanbod omvat niet alleen groepsaccommodaties in Heeg zelf, maar ook in de uitgestrekte omgeving van Zuidwest Friesland.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.