Ga naar inhoud
MAP

het Molenhuis - Jurjunshuis

Woudsend

Groepsaccommodatie in monumentaal pand

Het Jurjenshuis is de naam van het monumentale herenhuis van de Molenaar. De woning is geschikt voor 48 personen, en heeft 10 slaapkamers. Deze slaapkamers zijn geschikt voor twee tot acht personen. Er is een modern sanitair in het Jurjunshuis met vier badkamers. In de woning zijn twee sfeervolle recreatieruimtes en er is een volledig ingerichte professionele keuken. De woning oogt huiselijk door de originele details en houten vloeren. Rondom het huis is een groot terras, evenals een ruim speelveld. Het Jurjunshuis ligt aan het water en daardoor beschik je ook over je eigen aanlegplaats.

Ligging
Het Molenhuis is centraal gelegen in Woudsend, op loopafstand van diverse restaurants, de bakker en een supermarkt. Door de centrale ligging in het Friese merengebied ben je snel op het Heegermeer en de Fluessen of het Slotermeer. Daarnaast ben je met 15 tot 20 autominuten in de Elfstedenstadjes Sloten en Sneek.

Bijzonder aan deze accommodatie
Bijzonder aan deze locatie is dat het onderdeel is van een zeilschool. Je kunt daardoor bij je verblijf zeilboten huren en is het ook mogelijk om zeilinstructie te krijgen!

Belangrijk om te weten
Bed- en badlinnen zijn niet inclusief bij de huur van de woning. Dit kun je eventueel wel bijboeken.

Groepsgrootte event:
max. 48 personen

Hier vind je het Molenhuis - Jurjunshuis

Ald Wyk 16
8551 PR Woudsend
Plan je route

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.