Ga naar inhoud
MAP

Groepsaccommodatie De Bird

Heeg

Groepsaccommodatie in karakteristieke voormalige boerderij

De groepsaccommodatie is gelegen in een voormalige boerderij. In de ruimte wat vroeger de stal was vind je nu ontbijt- en dinerzaal. Het is een gezellige zaal met daaromheen diverse slaapkamers, een gezellige bar en een kleinere zaal. De bar is gezellig ingericht en een prima plaats om de dag te bespreken. De bar en eetzaal zijn aan elkaar te koppelen en door de geluidsinstallatie en discolichten kun je er een echte feestruimte van maken. De accommodatie beschikt over 21 slaapkamers die bieden plek aan 2 tot 8 personen en in totaal zijn er 130 slaapplaatsen. Je hoeft niet je eigen beddengoed mee te nemen wanneer je hier verblijft, want de bedden worden bij aankomst én dagelijks tijdens je verblijf voor je opgemaakt! Boven de bar is een extra zitgedeelte met comfortabele banken en een prachtig uitzicht over het Poelengebied.

Let op: De aangegeven prijs is voor een kort arrangement (dagprogramma incl. lunch, varen en diner). De verhuurder kan het arrangement aanpassen aan jouw wensen, vraag naar de mogelijkheden.

Ligging
Zeilschool de Bird ligt ongeveer anderhalve kilometer ten westen van Heeg. De groepsaccommodatie is direct aan het water gelegen, je stapt zo in je bootje en vaart het poelengebied op. Elfsteden-stadjes zoals Sneek en IJlst zijn binnen 20 minuten met de auto bereikbaar. Heeg is een gemoedelijk dorp met diverse restaurants, winkeltjes en een bakkerij en grote supermarkt.

Bijzonder aan deze accommodatie
Tijdens je verblijf is er een chefkok aanwezig die je ontbijt en diner klaarmaakt. De gerechten worden dagelijks klaar gemaakt met verse producten. Heb je speciale dieetwensen? Daar houdt de kok rekening mee.

Belangrijk om te weten
Let op: Dit is de prijs voor een kort arrangement (dagprogramma incl. lunch, varen en diner, o.b.v. minimaal 30 personen). De verhuurder kan het arrangement aanpassen aan jouw wensen, vraag naar de mogelijkheden en offerte op maat.

Groepsgrootte event:
max. 120 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groepsaccommodatie De Bird

de Burd 19
8621 JX Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.