Ga naar inhoud
MAP

Hotel in Heeg

Ben je op zoek naar een hotel in Heeg? Hier vind je een overzicht van de diverse overnachtingsmogelijkheden in Heeg. Je kunt slapen in een hotel. Heeg heeft daarnaast andere prettige accommodaties. Bekijk ze allemaal en boek direct de beste plek voor jou. Waar je ook overnacht: het gezellige Heeg wordt een van je beste vakantieherinneringen. Wil je liever verblijven in een B&B, vakantiehuis of op een camping? Ook dat kan. Heeg heeft genoeg mooie accommodaties voor een geslaagde vakantie. 

Wat zoek je

4 resultaten

 • Bed & Brochje bij Sijbrigje

  Direct boekbaar

  Bed & Brochje bij Sijbrigje

  B&B in koetshuis, tuin grenzend aan open water natuurgebied de Poelen

  Heeg
 • Recreatiebedrijf Aan het Water

  Recreatiebedrijf Aan het Water

  Bed - Boot - Bungalow B&B aan het water in Heeg, in overleg ook als exclusieve groepsaccommodatie te boeken. En luxe vakantiebungalows met eigen aanlegsteiger te huur, evt. samen met een sloep.

  Heeg
 • De Watersport Heeg

  De Watersport Heeg

  Welkom bij Hotel-Cafe-Restaurant De Watersport Heeg. Gelegen in het centrum van Heeg, met een groot terras aan het water. Tevens beschikken wij over veertien luxe en functioneel ingerichte hotelkamers.

  Heeg
 • Bed & Brochje bij Sijbrigje

  Direct boekbaar

  Bed & Brochje bij Sijbrigje

  B&B in koetshuis, tuin grenzend aan open water natuurgebied de Poelen

  Heeg

Boek hotel Heeg of andere accommodatie

Naast het hotel in Heeg vind je nog vele andere comfortabele accommodaties om te overnachten. Kortom, je vindt altijd een fijne plek om een weekendje of een langere vakantie in Heeg te zijn. VVV Waterland van Friesland beschikt over een handig zoek- en boeksysteem. Daarmee kun je van de meeste accommodaties direct zien of deze nog beschikbaar zijn.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.