Ga naar inhoud
MAP

Recreatiebedrijf Aan het Water

Heeg

Bed - Boot - Bungalow B&B aan het water in Heeg, in overleg ook als exclusieve groepsaccommodatie te boeken. En luxe vakantiebungalows met eigen aanlegsteiger te huur, evt. samen met een sloep.

B&B/pension "Aan het Water" is een gerieflijk B&B adres aan Open vaarwater. AHW heeft 3 typen kamers: Vrijheid, Valk en Regenboog. Van eenvoudig tot luxe, 2 en 4 persoons. Of u nu alleen of met een groep van 20 personen komt Chris en Marian heten u van harte welkom. Onze kamers zijn compact en de gezellige ontbijt-, woonkamer met de mooie tuin aan het water geven veel "ontspanruimte". Boten en SUP boards zijn er ook te huur.  

De B&B met 8 kamers/20 bedden is in overleg ook als exclusieve groepsaccommodatie te huur. 

Daarnaast verhuurt AHW met dan 20 luxe 5***** bungalows eventueel met electrische sloep in "Waterpark Heeg". De B&B en alle woningen die wij verhuren hebben een ruime aanlegmogelijkheid. U bent van harte welkom op de Gouden Boaijum in Heeg. 

Aan het Water is een gouden plek in het centrum van het Friese merengebied. Veelzijdig: van luxe watervilla's tot comfortabele B&B-kamers. Van bootverhuur tot groepsaccommodatie. Je vindt het allemaal bij Aan het Water in Heeg. 

Daarnaast kunt u de tjalk boeken voor een rondvaart met maximaal 12 passagiers (hele- en halve dagtochten).

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Recreatiebedrijf Aan het Water

Gouden Boaijum 4
8621 CV Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.