Ga naar inhoud
MAP

Boot huren in Gaasterland

Huur een boot en ontdek Gaasterland vanaf het water

Ontdek hier een ruime selectie van plekken waar je een boot kunt huren in het prachtige Gaasterland. Maak een keuze uit verschillende soorten boten, variërend van zeilboten en motorjachten tot sloepen of zelfs luxe vaartuigen, gebaseerd op jouw voorkeur en niveau. En als je geen idee hebt welke kant op te gaan, laat je dan verrassen door de prachtige vaarroutes in Waterland van Friesland voor wat inspiratie. Voor een vakantie in Gaasterland kun je vaak direct terecht bij VVV Waterland van Friesland. Ben je liever niet op het water te vinden maar past een vakantiehuis, b&b of hotel beter bij jou? Wij helpen je graag. 

 

Wat zoek je

6 resultaten

 • Zeilschool De Morra

  Zeilschool De Morra

  Zeilschool De Morra, Misschien wel de allerleukste zeilschool in Friesland! Zeilles voor iedereen, jong en/of oud.

  Hemelum
 • De Stipe Watersport en Vakantiecentrum

  De Stipe Watersport en Vakantiecentrum

  Groepsaccommodaties van 8 tot 132 personen aan de rand van het gezellige dorp Balk, temidden van de Gaasterlandse bossen en de Friese Meren. De ideale plek voor een familieweekend, schoolreis, werkweek... Verhuur van polyvalken, kano's, motorbootjes ...

  Balk
 • Bootverhuur Bosk en Wetter

  Bootverhuur Bosk en Wetter

  Vakantiehuis Bosk en Wetter (bos en water) verhuurt naast het vakantiehuis ook een loungeboot.

  Ruigahuizen
 • Watersportcentrum De Fluessen

  Watersportcentrum De Fluessen

  WSC De Fluessen is een locatie met een compleet aanbod voor een dag of weekendje weg. Ruime B&B mogelijkheden, een familievakantiehuis en een groepsaccommodatie zorgen er voor dat er altijd een passend overnachtingsmogelijkheid is.

  Elahuizen
 • Zeilschool De Ulepanne

  Zeilschool De Ulepanne

  Zeilschool voor volwassen, gezinnen en jeugd.

  Balk
 • Op Paed: solex-, boot- en scooterverhuur

  Op Paed: solex-, boot- en scooterverhuur

  Verhuur en arrangementen met solex, scooter, sloep / motorboot en de echte Lelijke eend. Mooie routes en vriendelijke service. Ontdek Gaasterland en omstreken op de mooiste manier. Voor elke leeftijd en elke groepsgrootte.

  Rijs

Boek direct je boot in Gaasterland

Bij VVV Waterland van Friesland kun je moeiteloos een boot reserveren voor een avontuur op het water in Gaasterland. Verken het prachtige Friese merengebied en omarm de vele bezienswaardigheden en activiteiten die deze streek te bieden heeft. Bij de VVV kun je rekenen op betrouwbaarheid, persoonlijke ondersteuning en geen reserveringskosten. Ontdek niet alleen boten in Gaasterland, maar ook in de gehele omgeving van Zuidwest Friesland bij ons.

Reisgezelschap

Ontdek ook andere leuke accommodaties in Gaasterland en omgeving

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.