Ga naar inhoud
MAP

Op Paed: solex-, boot- en scooterverhuur

Rijs

Verhuur en arrangementen met solex, scooter, sloep / motorboot en de echte Lelijke eend. Mooie routes en vriendelijke service. Ontdek Gaasterland en omstreken op de mooiste manier. Voor elke leeftijd en elke groepsgrootte.

Verhuur en arrangementen met solex, scooter, sloep / motorboot en de echte Lelijke eend. Ontdek Gaasterland en omstreken op de mooiste manier en laat je verassen door de vele mogelijkheden. Van 1 tot meer dan 80 personen, en van 1 tot meer dan 80 jaar!

Ontdek de veelzijdigheid van Friesland op een originele manier. Terwijl de glimlach op je wangen groeit, rijd je het ene moment het bos uit en sta je even later in het centrum van een pittoresk Elfstedenstadje. Binnen vijf minuten vaar je op een origineel deel van de Elfstedentocht of beleef je de ruimte op onze meren.

Een gezellige vaartocht of de mooiste 'road-tripmaak je zelf met onze duidelijke routes en heldere instructies. Een tussenstop voor koffie, picknick of lunch? Wij vertellen je de mooiste plekjes.

Old skool op de solex, met jaren '60 comfort in een echte Eend, of juist heerlijk op de scooter. Onze boten en punters staan garant voor een heerlijk dagje vaarplezier.

Gecombineerde arrangementen (rijden-varen), maar ook in combinatie met andere activiteiten in de regio. Wij zorgen voor jouw topdag!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Op Paed: solex-, boot- en scooterverhuur

Mientwei 4 b
8572 WB Rijs
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.