Ga naar inhoud
MAP

Camping in en rondom Bolsward

Is er iets leuker dan kamperen? Nee, eigenlijk niet! In Bolsward en omgeving vind je de prachtigste campings. Er zit altijd wel een kampeerplek bij die precies bij jou past. Ben je een echte kampeer-, natuur- en cultuurliefhebber? Dan zit je in onze regio Waterland van Friesland meer dan goed. Je hebt vanaf je camping bij Bolsward toegang tot het schitterende Friese merengebied, gezellige dorpen en mooie Elfsteden. De campings rondom Bolsward bieden ruime staanplaatsen en moderne voorzieningen. Vanaf de camping begin je elke dag met een nieuw avontuur; op het water of op het land. Ben je niet zo’n kampeerder? Dan zou je de mogelijkheden voor een B&B, vakantiehuis of hotel eens kunnen bekijken.

Wat zoek je

3 resultaten

 • Stadscamping Bolsward

  Stadscamping Bolsward

  Misschien wel het best bewaarde geheim van Bolsward, kamperen midden in de stad!

  Bolsward
 • Boerencamping Fûgelfrij

  Boerencamping Fûgelfrij

  Boerencamping/Boerderijwinkeltje Fûgelfrij Onze boerderij met alle bedrijvigheden is gelegen aan de Elfstedentochtroute tussen Bolsward en Hichtum aan de Harlingervaart. Tegenover het mooie kerkje in Hichtum vindt U de weg naar ons toe?

  Hichtum
 • Boerencamping Half-Hichtum

  Boerencamping Half-Hichtum

  Boerencamping Half-Hichtum is een jonge camping aan de rand van het Elfstedenstadje Bolsward met jongvee, paarden , schapen en wat kippen. De boer is altijd bereid om over de boerderij en de dieren te vertellen.

  Bolsward

Boek direct een camping in Bolsward en omgeving

Ben je op zoek naar een geschikte camping in Bolsward en omgeving? Via VVV Waterland van Friesland boek je rechtstreeks meerdere campings. Daarmee ben gegarandeerd van een prachtige plek. Misschien slaap je binnenkort wel in een safaritent of trekkershut. Of neem je liever je eigen caravan of tentje mee? Het kan allemaal! In de omgeving van Bolsward vind je voldoende kampeerplekken. Zoek en boek direct!

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.