Ga naar inhoud
MAP

Boot huren in en rondom Bolsward

Zuidwest Friesland is natuurlijk dé plek waar je moet zijn als je van varen houdt. Wil je een mooie watersportvakantie beleven, dan moet je naar onze regio komen. Bij VVV Waterland van Friesland vind je meerdere adressen waar je een boot kunt huren in Bolsward en omgeving. Met een boot kun je vanuit Bolsward het schitterende Friese merengebied ontdekken. Deze Elfstedenstad is het start- en eindpunt van een groot aantal mooie vaarroutes. Je vaart over grachten, sloten, vaarten, kanalen en meren. Je kunt zelfs op je boot slapen als je dat wilt. Ben je niet zo’n waterrat? Dan kun je onderweg altijd overnachten in een B&B, een vakantiehuis of op een camping. Hieronder kun je je geschikte boot zoeken én direct boeken.

Wat zoek je

Thema

1 resultaat

  • Sloepverhuur Bolsward

    Sloepverhuur Bolsward Verhuur van 12 persoons sloep met schipper en 8 persoons elektrische sloep zelf varen zonder vaarbewijs.

    Sloepverhuur Bolsward verhuurt een ruime comfortabele sloep inclusief schipper voor max. 12 personen en daarnaast 8-persoons elektrische sloepen welke je zelf mag varen zonder vaarbewijs. In beide gevallen is het optimaal genieten van waterrijk Friesland.

    Bolsward

Direct je boot huren in Bolsward en omgeving

Van sloep tot motorboot en van zeilboot tot vakantiewoonboot; je kunt elke soort boot huren. VVV Waterland van Friesland zet het allemaal voor je op een rijtje in dit handige overzicht. Bolsward is door de centrale ligging een ideaal vertrekpunt voor jouw avontuur op het water. Je boekt heel eenvoudig het vaartuig van jouw keuze, zonder reserveringskosten. Waar wacht je nog op! Zoek en boek direct je boot in Bolsward en omgeving. Dan kunnen binnenkort de trossen los en ervaar je hoe het is om een ‘oprjochte’ (pure) Fries te zijn.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.