Ga naar inhoud
MAP

Hotel in en rondom Bolsward

Elfstedenstad Bolsward is ontzettend gastvrij. Kom comfortabel genieten in een hotel in Bolsward of in de directe omgeving. In Bolsward vind je verschillende mooie hotels; van eigentijds tot klassiek. Houd je van varen? Dan kun je zelfs je (gehuurde) sloep aanmeren voor je hotel. Vanuit je prachtige overnachtingsplek - als je wilt met uitzicht op de stad - kun je de Elfstedenstad en de directe omgeving ontdekken. In Bolsward geniet je onder meer van winkels, restaurant, cafés, musea en monumentale gebouwen, waaronder de beroemde Broerekerk met het glazen dak. Hieronder vind je heel overzichtelijk en eenvoudig het hotel in Bolsward of omgeving dat pas bij jouw wensen.

Wat zoek je

15 resultaten

Hotel in Bolsward: in de stad of aan het water

In Bolsward en omgeving vind je meerdere charmante hotels. Er zit altijd iets voor je bij. Hotel De Groene Weide bijvoorbeeld ligt op loopafstand van het centrum van Bolsward. Dit hotel ligt aan het vaarwater. Je kunt er je sloep dus aanmeren. Of huur een sloep en ontdek vanuit je comfortabele overnachtingsplek het waterrijke Waterland van Friesland. Hotel de Wijnberg ligt midden in Bolsward. Hier huur je een fijne familiekamer, geschikt voor vier personen. Snoozz Hotels ligt eveneens in het centrum. Hier overnacht je in een heuse torenkamer in een monumentaal pand. Zoek en boek direct je hotel in Bolsward en omgeving.

Reisgezelschap

Boek een hotel in Bolsward of omgeving

Blijf je een nachtje, een paar dagen of een hele week? Er is altijd een hotel in Bolsward of omgeving waar je je thuis voelt. Je kunt rekenen op een comfortabel verblijf en een gastvrij ontvangst. Er valt in deze Elfstedenstad en in de directe omving veel te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de distilleerderij van Sonnema Berenburg, maak een stadswandeling, boek een rondvaart of stap op de fiets. Met een hotel in Bolsward heb je een heerlijke uitvalbasis voor een schitterend weekendje weg of korte vakantie. En eh … langer blijven, of gewoon nog een keer terugkomen, kan natuurlijk altijd!

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.