Ga naar inhoud
MAP

Hotel De Groene Weide

Bolsward

Hotel De Groene Weide ligt op loopafstand van het centrum van Bolsward, bovendien ligt het hotel aan vaarwater zodat u met u sloep aan kunt meren voor het hotel.

Hotel De Groene Weide ligt op loopafstand van het centrum van Bolsward, bovendien ligt het hotel aan vaarwater zodat u met u sloep aan kunt meren voor het hotel. Tegenover het hotel vindt u het busstation, het hotel is de ideale uitvalsbasis om ook de rest van Friesland te ontdekken!

De Groene Weide beschikt over negen 2-persoonskamers met TV, douche en toilet.

Faciliteiten:
- Gratis WIFI;
- Rolstoelvriendelijk, er is een invalidetoilet;
- Gratis parkeren;
- Overdekte fietsenstalling

Bolsward is één van de Friese Elfsteden met een rijke historie. Het is niet de grootste stad, wel een pareltje. Een stad om van te houden. Om heerlijk in rond te dwalen, langs de grachten, langs de vele monumenten en door het prachtige park.
Sta stil en bewonder het sierlijke stadhuis, volgens velen de mooiste van Nederland. Bolsward is bovendien de stad van Gysbert Japicx, de grondlegger van de Friese letterkunde. Daarnaast is Bolsward een sportieve stad, het vormt ieder jaar het centrum van de fietselfstedentocht. De stad is aan alle kanten omgeven door het beroemde Friese weidelandschap. Ideaal als uitvalsbasis om ook de rest van Friesland te ontdekken. Kom en geniet van de Friese gastvrijheid.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel De Groene Weide

Snekerstraat 2
8701 XD Bolsward
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.