Ga naar inhoud
MAP

Jachthaven in Woudsend

Woudsend is een prachtige plek om je boot aan te kunnen leggen. Gelegen tussen twee Friese meren: Heegermeer en Slotermeer en ook nog eens aan de Elfstendentochtroute, is Woudsend dé plek om met de boot te bezoeken. Je kunt het prachtige Friese merengebied hier rustig ontdekken en ook nog eens het pittoreske Woudsend bezoeken. Of je nou een ervaren zeiler bent of gewoon lekker wil relaxen op het water, de jacht- en passanthavens in Woudsend bieden jou uitstekende service. Ontdek op deze pagina de beste plekken om jouw boot aan te leggen en geniet van het prachtige Friese waterlandschap. 

Wat zoek je

9 resultaten

 • Beaufort Watersport

  Beaufort Watersport

  Beaufort Watersport is een ruime, duurzame en veilige jachthaven in Woudsend, gecertificeerd met de Blauwe Vlag.

  Woudsend
 • Reekers Watersportbedrijf Woudsend

  Reekers Watersportbedrijf Woudsend

  Moderne jachthaven aan de Welle met 72 ligplaatsen voorzien van electra, wateraansluiting, toilet- en wasgelegenheid. Voor de kinderen is er een speelweide met speeltoestellen.

  Woudsend
 • Jachtwerf Hemmes Molenaar / J.M. Yachting

  Jachtwerf Hemmes Molenaar / J.M. Yachting

  Wij bouwen en verhuren motorjachten van 7 tot 24 meter vanuit Woudsend.

  Woudsend
 • Watersportbedrijf De Welle

  Watersportbedrijf De Welle

  Jachthaven aan de Welle voor vaste ligplaatsen en passanten.

  WOUDSEND
 • Jachthaven de Rakken

  Jachthaven de Rakken

  Een ligplaats voor je boot in een groene en rustige haven? Direct bij een gezellig Fries dorp? Dan ben je in de haven van Aquacamping en Jachthaven De Rakken aan het goede adres! De ligging van onze haven is namelijk uniek.

  Woudsend
 • Yachtcharter en jachthaven De Drait

  Yachtcharter en jachthaven De Drait

  Yachtcharter in Friesland: Kom genieten van de vrijheid op het water in Friesland of op het IJsselmeer met een luxe motorboot. Voor een onbezorgde motorboot vakantie bent u bij ons aan het juiste adres.

  Woudsend
 • Wellekom Watersport

  Wellekom Watersport

  Gelegen aan de Wellesloot te Woudsend, centraal in het Friese Meren gebied, een gloed nieuwe haven annex verhuurbedrijf.

  Woudsend
 • Swan Watersport

  Swan Watersport

  Swan Watersport is een allround watersportbedrijf waar u terecht kunt voor diesel tanken, stalling, ligplaatsen, onderhoud en reparatie. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel.

  Woudsend
 • IMPACD Boats

  IMPACD Boats

  3D geprinte sloepen van gerecycled materiaal.

  Woudsend

Reserveer een boot en bezoek een jachthaven in Woudsend

Heb je geen eigen boot maar wil je toch genieten van de prachtige waterlandschappen van Zuidwest Friesland? Geen zorgen! VVV Waterland van Friesland heeft een ruime keuze aan huurboten waar jij uit kunt kiezen. Met jouw gekozen huurboot kun je de Friese meren bij Woudsend rustig ontdekken en een relaxte vakantie op het water ervaren. Als watersportdorp is Woudsend de perfecte plek om een boot te huren. Dus aarzel niet en reserveer direct een boot! 

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.