Ga naar inhoud
MAP

Camping in Woudsend

Woudsend heeft diverse gezellige campings waar je heerlijk kunt vertoeven. Door de ligging van Woudsend zit je heerlijk dicht bij de Friese meren waar je een bootje kunt huren om van het water te genieten. De campings in Woudsend zijn voorzien van alles wat jij nodig hebt tijdens het kamperen en je kunt optimaal genieten van de natuur. Of je nu graag het water op wilt gaan, van de natuur wilt gaan genieten of Woudsend wilt gaan ontdekken, het is allemaal mogelijk. Wil je toch liever in een vakantiehuis, B&B of hotel slapen? Geen probleem! VVV Waterland van Friesland heeft altijd een breed aanbod aan accommodaties. 

Wat zoek je

3 resultaten

 • Minicamping De Wetterspetter

  Minicamping De Wetterspetter Laserwedstrijd 2022

  De minicamping heeft een unieke watersport locatie in Zuidwest Friesland met een eigen haven op 200 meter afstand aan het Heegermeer, vlakbij Woudsend. Er zijn mogelijkheden tot het huren van sloepen, zeilboten, kano’s en supplanken.

  Indijk
 • Aquacamping de Rakken

  Aquacamping de Rakken

  U kiest voor Friesland en zoekt naar de beste plaats om er ‘helemaal uit’ te zijn? Welkom op de Rakken! U vindt hier alles om de dagelijkse sleur te vergeten.

  Woudsend
 • Camperplaats Waterloo

  Camperplaats Waterloo

  Camperplaats Waterloo in Ypecolsga is gelegen tussen Balk en Woudsend. De gezellige camperplaats heeft 13 ruime, groene – deels verharde – plekken die alle zijn voorzien van stroom. De plaatsen bieden een weids uitzicht

  Ypecolsga

Boek direct je camping in Woudsend

Ben je opzoek naar een gezellige camping in Woudsend? Bij VVV Waterland van Friesland vind je gelijk meerdere campings waar je een plekje kunt boeken. Hierdoor ben je gegarandeerd van een leuke plek op een camping in Woudsend. 

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.