Ga naar inhoud
MAP

Handige adressen langs de Elfstedentocht vaarroute

Wat zoek je

Thema

1 t/m 24 van 196 resultaten

 • Blend | Eten en drinken

  Blend | Eten en drinken

  'Blend | Eten en drinken' is gevestigd in het mooie historische stadhuis van Bolsward. Je kunt genieten van een lekker bakje koffie met huisgemaakte taart, uitgebreide lunch of een lekkere borrel!

  Bolsward
 • Proeflokaal 'Het gerechtshof'

  Proeflokaal 'Het gerechtshof'

  Het Proeflokaal: een unieke beleving in het oude gerechtshof. Kom proeven van onze wereldse smaken in gastvrij Sneek. Stel je eigen lunchplank samen o...

  Sneek
 • Polboten by Sailingcenter

  Polboten by Sailingcenter

  Welkom bij Polboten, de bootverhuur in Friesland waar uw vaarvakantie of dag op de Friese meren begint. Al meer dan 40 jaar bent u bij ons familiebedrijf aan het juiste adres voor een heerlijke vaarvakantie in Friesland.

  Langweer
 • Bar en Restaurant De Nostalgie

  Bar en Restaurant De Nostalgie

  Bar en Restaurant De Nostalgie is gevestigd op de Brink midden in het gezellige brinkdorp Oudemirdum. Vol trots word jij op onze gezellige brink ontvangen door de enthousiaste crew.

  Oudemirdum
 • Brug Spannenburg

  Brug Spannenburg Brug

  De brug bij Spannenburg is een hoge brug die automobilisten, vrachtwagenchauffeurs, fietsers en wandelaars over het grote Prinses Margrietkanaal brengt.

  Tjerkgaast
 • De Hiemerter Mole

  De Hiemerter Mole Hiemerter Mole Witmarsum Friesland

  De Hiemerter Mole is vermoend naar de polder die hij bemaalt, de Hiemerterpolder. Waarschijnlijk doet deze molen dat al sinds 1811.

  Witmarsum
 • Sloepverhuur Bolsward

  Sloepverhuur Bolsward Verhuur van 12 persoons sloep met schipper en 8 persoons elektrische sloep zelf varen zonder vaarbewijs.

  Sloepverhuur Bolsward verhuurt een ruime comfortabele sloep inclusief schipper voor max. 12 personen en daarnaast 8-persoons elektrische sloepen welke je zelf mag varen zonder vaarbewijs. In beide gevallen is het optimaal genieten van waterrijk Friesland.

  Bolsward
 • Recreatieoord De Koevoet

  Recreatieoord De Koevoet Huur een appartement aan het water

  Appartementjes in een koprompboerderij, verhuur polyvalken, jachthaven, tentenveld aan het meer, caravan-/camperplekken aan de haven, Havencafé, terras, seizoenplaatsen.

  Teroele
 • Recreatiecentrum Sneek

  Recreatiecentrum Sneek

  Recreatie- Watersportcentrum Sneek voor de huur van Motorjachten, (Kampeer-)Sloepen, Elektroboten, Elektrosloepen, Motorjachten en Ligplaatsen. Tevens Kranen, Winterstalling en Onderhoud van uw boot.

  Sneek
 • Scharsterrijnbrug

  Scharsterrijnbrug

  De Scharsterrijnbrug ligt in de snelweg A6, net voor knooppunt Joure. Omdat dit een drukke snelweg betreft, is de brug slechts 1 minuut per half uur geopend.

  Scharsterbrug
 • Marboei MB47

  Marboei MB47 Sneekermeer

  we giene nei de mar ta mar we seine wy geane nei see dat wie de suder earder dy’t it wetter út de isel kriget en ek wat fan it waad no wibelet ús lytse boatsje de snitser oer op de potten ta dy’t ús hertlik begroetsje foar mannen binne we net bang mar om se yn bêd te langjen

  Snitser Mar
 • VVV locatie Hindeloopen

  VVV locatie Hindeloopen

  Je vindt de VVV locatie Hindeloopen (tijdelijk) bij 't Pakhús. Hier word je geholpen door ‘locals’, die je alles over Hindeloopen en de omgeving kunnen vertellen!

  Hindeloopen
 • Recreatieterrein De Hege Gerzen

  Recreatieterrein De Hege Gerzen

  Strandpaviljoen aan het IJsselmeer, met peuterzwembad, midget- en voetbalgolf, bubblevoetbal en speeltuin.

  Oudemirdum
 • Bootverhuur Theo de Vries

  Bootverhuur Theo de Vries

  Als je een boot wil huren in Sneek dan ben je op het goede adres bij bootverhuur Theo de Vries. Wij verhuren motorboten en sloepen vanuit het mooie Sneek.

  Sneek
 • Nautica Yacht Charter

  Nautica Yacht Charter

  Voor uw vaarvakantie in Friesland. Genieten op de mooie Friese Meren in één van onze huurschepen. Nautica Yacht Charter verhuurt motorboten en kotterjachten.

  Uitwellingerga
 • Theetuin en kanoverhuur Kootje bij de Brug

  Theetuin en kanoverhuur Kootje bij de Brug

  Kanoverhuur Friesland Kootje bij de Brug is een Kano- en Roeiboot verhuurbedrijf met een theetuin aan het water. Het is één van de leukste kanobedrijfjes met theetuin van Friesland.

  Wolsum
 • Restaurant "De Zeven Wouden"

  Restaurant "De Zeven Wouden"

  In ons restaurant, gevestigd in een monumentaal pand midden in het historisch stadje Sloten, staat het gastvrije team van De Zeven Wouden voor u klaar.

  Sloten FR
 • Lokaal JP

  Lokaal JP

  Lokaal JP is een plek waar je kunt genieten van sfeer, betrokkenheid, handwerk, kwaliteit en diversiteit. In een unieke en ongedwongen setting waar je kunt ontspannen met heerlijke koffie, uitgebreide lunches, huisgemaakte gebak, krantje en gezelligheid.

  Sneek
 • Penninga's Molen

  Penninga's Molen

  In juni 1900 koopt Auke Penninga de uit Westzaan afkomstige pelmolen "De Jonge Dolfijn" en deze herbouwt hij aan de Jouster Skipsleat als ve...

  Joure
 • Sailingcenter Langweer

  Sailingcenter Langweer

  Onze mooie en gezellige jachthaven ligt in het hart van het Friese meren gebied, direct aan de Langweerder Wielen, en toch op maar een uur varen van het IJsselmeer.

  Langweer
 • Houkesloot Akwadukt

  Houkesloot Akwadukt

  Als je vanaf het Sneekermeer, Sneek invaart, vaar je op een gegeven moment over het Houkesloot Aquaduct (N354) heen.

  Sneek
 • Stadscafé Het Veerhuys

  Stadscafé Het Veerhuys

  Dit gezellige stadscafé ligt midden in het centrum van Bolsward. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor een kop koffie met gebak, een goede lunch of een heerlijk diner.

  Bolsward
 • JFT Watersport

  JFT Watersport

  Bij JFT Watersport kunt u een zeilboot, sloep op valk huren. JFT Watersport heeft een ruim aanbod van boten waar u zeker zal slagen!

  Sneek
 • Van der Valk Hotel Sneek

  Van der Valk Hotel Sneek

  Van der Valk Hotel Sneek is centraal gelegen langs de rijksweg A7, dit betekent ook een snelle en efficiënte bereikbaarheid voor de zakelijke gast.

  Sneek

Handige adressen langs de Friese Elfstedentocht vaarroute - Lees hier waar je kunt overnachten, boot huren of uit eten kunt

Bovenstaand vind je een uitgebreid overzicht van alle beschikbare accommodaties langs de vaarroute van de Friese Elfstedentocht. Of je nu op zoek bent naar een (jacht)haven, een gezellig restaurant, of een locatie waar je kunt tanken, je vindt het hier allemaal. Het overzicht bevat gedetailleerde informatie over de voorzieningen in de steden en dorpen langs de route. Als je op zoek bent naar de beste plekken om te overnachten langs de Friese Elfstedentocht vaarroute, selecteer dan de sectie 'overnachten in havens' om alle (jacht)havens en aanlegplekken te ontdekken. Maak een tussenstop tijdens je vaarroute en geniet van culinaire hoogstandjes in de vele steden en dorpen op de route. Wil je meer te weten komen over de steden en dorpen die je tijdens deze vaarroute doorkruist? Je vindt moeiteloos alle benodigde informatie bij het VVV Informatiepunt. Lokale experts staan paraat om je alles te vertellen over het Waterland van Friesland. Bovenstaand vind je alle essentiële adressen die van pas komen tijdens je vaartocht langs de Friese Elfstedentocht. Hiermee kun je jezelf uitstekend voorbereiden en volop genieten van deze onvergetelijke route door Friesland.

 

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.