Ga naar inhoud
MAP

De zakelijke website van VVV Waterland van Friesland

Voor leden

Voor leden

Marketing & projecten

Marketing & projecten

Over ons

Over ons

Trainingsplatform

Trainingsplatform

Waterland van Friesland zijn we samen

Wij inspireren inwoner en toerist om een bezoek te brengen aan Zuidwest Friesland. Voor een kort bezoek, een weekend weg, stedentrip of een (watersport)vakantie. De gast komt niet vanzelf. Wij doen er alles aan om de gast te verleiden en wegwijs te maken in Waterland van Friesland. Dit doen we fysiek in onze winkels en via verschillende online kanalen met een goede mix van promotiemiddelen. We geven een warm welkom aan onze gasten en bieden gemak met inspirerende informatie en boekingsmogelijkheden. Dit doen we niet alleen! Ruim 900 organisaties in Zuidwest Friesland zijn al lid van VVV Waterland van Friesland. Sámen met onze leden laten we zien hoe aantrekkelijk Waterland van Friesland is.

Sluit aan bij dit krachtige netwerk

De gastvrijheidssector is van groot belang voor Zuidwest Friesland. Alleen door samen te werken in een krachtig netwerk kunnen we het potentieel van onze sector en de bedrijven die hierin actief zijn optimaal benutten. Ons krachtige netwerk geeft kansen voor onze regio en voor ieder aangesloten lid. Profiteer ook van het ledenvoordeel:

  • Multi channel promotie bij miljoenen gasten
  • Verregaande kennis van toerisme en marketing
  • Originele media aandacht in de héle klantenreis
  • Link naar samenwerkingspartners zoals Merk Fryslân, TAF en het NBTC
  • Een lokaal en krachtig netwerk van ruim 900 leden
  • Inspraak in koers en beleid van onze organisatie
  • Betrouwbare VVV én helemaal van nu
Word lid
een groepje fietsers die achter elkaar fietsen

Ga mee op bussafari!

Op maandag 13 mei organiseren we voor de tweede keer een bussafari door Waterland van Friesland. Tijdens deze bussafari maak je kennis met enkele highlights uit de regio, vergroot je je kennis van het gebied en is er ruim de tijd om te netwerken. Ook bezoek je bedrijven in de regio en hoor je waar zij kansen en uitdagingen zien. De rode draad door deze bussafari is onze verhaallijn Ruimte in Waterland. Ga je mee op ontdekkingstocht?
 

Meer informatie en aanmelden
Bussafari maandag 13 mei door Waterland van Friesland

Samen aan de slag - Evenement aanmelden, gratis inspiratie bestellen, je vindt het allemaal hier.

Wat zeggen onze leden:

" Wij hebben VVV Waterland van Friesland ervaren als een voortvarende partij die meedenkt om onze zichtbaarheid binnen en buiten onze mooie provincie te vergroten! Wij zijn nu o.a. vindbaar op locatie in de VVV-winkels, op de site en in de inspiratiemagazines. Wat wil je nog meer! "

Marcel en Lionne, B&B Nooit-Gedagt IJlst

Marcel en Lionne van B&B Nooitgedagt

" Voor ons heeft VVV Waterland van Friesland een grote bijdrage geleverd aan de bekendheid in de regio en dat we worden gevonden door de toerist. We zijn startende ondernemers, dus dit is voor ons zeer welkom! "

Patricia en Cyrus, Sail Events Friesland

Patricia en Cyrus van Sail Events Friesland

Wij zijn de betrouwbare partner - voor bestemmingsmanagement en -marketing in Zuidwest Friesland

Blijf op de hoogte

LinkedIn voor zakelijk nieuws

Via onze LinkedIn pagina delen wij berichten die relevant zijn voor jou als lid en/of ondernemer in onze regio. Zorg dat je altijd op de hoogte bent en volg ons!

Ga naar onze zakelijke LinkedIn
de sluis en het sylhus in hindeloopen

Facebookgroep

Op Facebook hebben we de Facebookgroep 'Ondernemen in Waterland' waar toeristische ondernemers in Zuidwest Friesland met elkaar in verbinding staan. Dit is de plek waar je je evenement kan promoten, lastminutes plaatst, je zorgen, vragen of nieuws deelt!

Ga naar de facebookgroep
Touw van een boot is om een haakje geknoopt in een haven.

Wil je lid worden, een (extra) product afnemen of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Bij onze regiomanagers kan je voor alles terecht. Zij helpen je in contact te komen met de juiste personen binnen onze organisatie. Daarnaast helpen ze je lid te worden, aan te haken en je lidmaatschap ten volle te benutten. Neem contact op met één van onze twee regiomanagers met Sietie via sietie@waterlandvanfriesland.nl of met Arent via arent@waterlandvanfriesland.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0513-250 400.

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.