Ga naar inhoud
MAP

Boppe - Waterhuis Boppe

Elahuizen

Uniek gelegen, sfeervolle woning met dakterras en zicht op de Fluessen

Het interieur van BOPPE is een plaatje! Stoere materialen, zachte texturen, luxe voorzieningen: BOPPE heeft het allemaal! Alles is op maat ontworpen, en je vindt er veel meer dan je van een standaard vakantiewoning mag verwachten. Waterhuis Boppe heeft een ruim dakterras, dat geweldig uitzicht biedt op de jachthaven en de Fluessen. Ook buiten het seizoen biedt Boppe vele extra's: een sfeervolle buitenhaard & BBQ, ruime spellen- & boekenkast, goede geluidsinstallatie en een zeer uitgebreide luxe keuken, voorzien van alle apparatuur om heerlijk te kokkerellen!

Ligging
Op minder dan 100 meter loopafstand vind je o.a. de jachthaven van de Koggeplaet, sloep- en bootverhuur en horeca en terrasjes. Op minder dan 20 km bevinden zich talloze voorzieningen: van golfbaan & cultuur tot de traditionele Friese Elfsteden- en knusse watersportdorpen als Woudsend en Balk (6 km), Sloten (9 km), Heeg (15 km), Sneek (18 km) en Joure (24 km).

Belangrijk om te weten
Boppe wordt vanwege het met zorg ingerichte, lichte interieur niet verhuurd aan hoofdhuurders onder de 24 jaar en groepen jongeren/studenten. Ook voor gezinnen met peuters en kleuters is het niet de ideale accommodatie i.v.m. de inrichting.

- Graag van te voren via e-mail het kenteken van de auto doorgeven. - Op het terrein staat een wasmachine en droger, deze kunnen tegen betaling gebruikt worden.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boppe - Waterhuis Boppe

Mardyk 3
8581 KG Elahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.