Ga naar inhoud
MAP

Boppe

Elahuizen

Waterhuis Boppe en het Zusje van Boppe zijn gelegen in Elahuizen op kleinschalig, rustig parkje De Koggeplaet. Met een eigen jachthaven en boot & sloepverhuur/ passantenhaven op nog geen 200 meter bij de buren. Je boodschappen doe je in Balk op nog...

Waterhuis Boppe en het Zusje van Boppe zijn gelegen in Elahuizen op kleinschalig, rustig parkje De Koggeplaet. Met een eigen jachthaven en boot & sloepverhuur/ passantenhaven op nog geen 200 meter bij de buren. Je boodschappen doe je in Balk op nog geen 4 km afstand en prachtige Friese 11 steden/ dorpen als Sloten, Woudsend en Sneek zijn nabij. In de directe omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes.

Ligging
Op minder dan 100 meter loopafstand vind je o.a. de jachthaven van de Koggeplaet, sloep- en bootverhuur en horeca en terrasjes. Op minder dan 20 km bevinden zich talloze voorzieningen: van golfbaan & cultuur tot de traditionele Friese Elfsteden- en knusse watersportdorpen als Woudsend en Balk (6 km), Sloten (9 km), Heeg (15 km), Sneek (18 km) en Joure (24 km).

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boppe

Mardyk 3
8581 KG Elahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.