Ga naar inhoud
MAP

Vakantiehuis Burdaard

Burdaard

Vierpersoons vakantiehuis aan het water

Deze prachtige, nieuwe, vakantiewoning is gelegen aan een zijtak van de Dokkumer Ee, onderdeel van de Elfstedenroute tussen Leeuwarden en Dokkum. De woning is geschikt voor vier personen en beschikt over twee slaapkamers op de eerste verdieping. Tevens vind je hier een comfortabele badkamer met douche, toilet en wastafel. De begane grond heeft een grote open leefruimte met gezellige zit- en eethoek. Tevens is er een ruime keuken die goed uitgerust is met onder andere een vaatwasser, koelkast en oven. Rondom het huis is een ruime tuin met gezellig terras. Vanaf de woning loop je zo richting het water waar je een verfrissende duik kunt nemen - en wie weet bind je 's winters wel je schaatsen onder om (een stukje van) de Elfstedentocht te rijden!

Ligging
Deze vakantiewoning is gelegen in Burdaard. Burdaard is een dorp in het noorden van Friesland en ligt aan de rivier de Dokkumer Ee. Deze rivier is onderdeel van de Elfstedentocht en verbindt de steden Leeuwarden en Dokkum per water met elkaar.

Bijzonder aan deze accommodatie
It giet oan! Langs de route aan de Dokkumer Ee ligt deze recreatiewoning. De Elfstedentocht komt hier zelfs twee keer langs, van en naar Dokkum. Hiermee kom je helemaal in de stemming voor musical 'De Tocht'!

Voor deze prachtige musical hebben wij een speciaal arrangement samengesteld. Wat past er nou beter bij de Elfstedentocht met een kop lekkere (warme) chocolademelk met slagroom en Fryske Dumkes? Dit lekkers staat voor je klaar bij aankomst.

Belangrijk om te weten
- Huisdieren zijn niet toegestaan in deze woning.; - De woning is niet geschikt voor feesten of evenementen; - Heb je toegangskaarten voor Musical De Tocht en wil je gebruik maken van ons (gratis) De Tocht arrangement? Dan kun je dit aanvinken bij 'extra's' tijdens het boekingsproces.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantiehuis Burdaard

De Slinke 16
9111 JA Burdaard
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.