Ga naar inhoud
MAP

Bed & Brochje bij Sijbrigje

Heeg

B&B in koetshuis, tuin grenzend aan open water natuurgebied de Poelen

De Noflike (gezellige) B&B voor twee personen is gelegen naast de villa op een klein 'landgoedje'. Het is een knusse ruimte achterin het voormalige koetshuis met eigen terras aan de tuin met buitenhaard + bbq. Een minuut lopen naar de waterkant waar je heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon boven het natuurgebied de Poelen. Slapen doe je in de gezellige bedstee. De B&B heeft een keukenblok voorzien van ijskast, elektrische kookplaat, oven en een fijne badkamer met douche. De basis voor het brochje (ontbijt) wordt verzorgd door de eigenaren en bestaat onder andere uit: verse eitjes van onze eigen kippen, thee, koffie, melk, boter en eigengemaakte jam. De verse bakker is op 200 meter loopafstand. Huisdieren zijn niet welkom vanwege de rondscharrelende kippen.

Ligging
De gezellige B&B in het koetshuis van Villa Romsicht ligt in het gezellige watersport dorp Heeg. Het kleine 'landgoedje' grenst aan het water natuurgebied De Poelen. De B&B is op 200 meter van de bakker en op 5 minuten loopafstand van de supermarkt (7 dagen per week open). Er is altijd van alles te doen in Heeg, de enthousiaste VVV midden in de dorpsstraat loopt over van de leuke tips! Heeg ligt tussen Sneek en Koudum.

Bijzonder aan deze accommodatie
Vanuit de tuin aan het water kun je een fluisterbootje huren en over het prachtige natuurgebied de Poelen varen. Speciale B&B gastenprijs is € 125,00 per dag.

Belangrijk om te weten
- Het terras is niet omheind voor kinderen - Het is mogelijk om een fluisterbootje bij je verblijf te reserveren (€125,00 per dag - meerdagen deal mogelijk)

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bed & Brochje bij Sijbrigje

De Skatting 18
8621 BW Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.