Ga naar inhoud
MAP

Eerste winterloop 2023-2024

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Sneek

De Winterlopen staan bekend om het mooie rondje, de gezellige sfeer maar ook om de lekkere snert en chocolademelk na afloop!

De winterlopen worden elke eerste zondag van de maand in de winter georganiseerd. Met een afstand van 8,9 kilometer is de winterloop bij uitstek geschikt voor een heerlijke (korte) duurloop of een voorbereiding op een ander loopevenement. Ook is de winterloop geschikt voor de beginnende loper die in de maanden daarvoor bijvoorbeeld opgebouwd heeft tot 10 kilometer te kunnen hardlopen.
Voor de jeugd is er voorafgaand aan de 8.9 km een jeugdloop. Jeugd t/m 16 jaar kunnen zich inschrijven. Deelname is gratis. Omdat we bezig zijn met het indelen van de verschillende leeftijdsgroepen volgens indeling atletiekunie is het van belang dat je je geboortedatum aangeeft. Voor de jeugd ligt er (naar alle waarschijnlijkheid) ook een winterloopshirt klaar! Let wel; op=op. (Aan het eind van de competitie wordt de einduitslag opgemaakt volgens de vooraf opgestelde regels.)

Jeugddeelnemers die inschrijven schrijven zich automatisch voor 4 keer in. (Steeds opnieuw inschrijven bij elke winterloop is bij de jeugd dus niet nodig!)
Je kunt inschrijven tot en met zaterdag 2 december 12.00 uur.
De kosten bedragen €7,- bij voorinschrijving (na-inschrijving € 8,-).
Let op: Na-inschrijving kan tot een kwartier van te voren.

Meer info: www.avhorror.nl

Wanneer:
t/m 3 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Eerste winterloop 2023-2024

Sportcentrum Schuttersveld
Thomas Zandstrastraat 1
8602 EW Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.