Ga naar inhoud
MAP

Hotels in Sloten

Verblijf in een hotel in Sloten

Verken Sloten, ook wel bekend als het kleinste Elfstedendorpje in Friesland. Ontdek de gastvrijheid van Sloten en geniet van een fijn verblijf in een hotel in Sloten of de omgeving. Geniet van de mooie natuur rondom Sloten, maak uitstapjes naar het Slotermeer en de nabijgelegen Friese meren. Verdiep je in de rijke geschiedenis van de Sloten door een bezoek te brengen aan bezienswaardigheden zoals de Korenmolen, bastions, poorten en monumentale koopmanshuizen. Gaat je voorkeur toch uit naar een vakantiehuis, B&B of camping? Ook dat is mogelijk in Sloten!

Wat zoek je

1 resultaat

  • Hotel Logement Stedswal

    Hotel Logement Stedswal

    Hotel Logement Stedswal is een kleinschalig hotel met in totaal zeven authentiek ingerichte kamers en ligt in het hart van het monumentale Friese elf steden stadje Sloten.

    Sloten

Boek een hotel in Sloten of omgeving

Ontdek de eenvoudige manier om een hotelkamer in Sloten te boeken met het handige zoek- en boeksysteem van VVV Waterland van Friesland. Met slechts een paar simpele handelingen kun je online bekijken welke accommodaties er in Sloten beschikbaar zijn en vervolgens eenvoudig je reservering maken. Bij VVV Waterland van Friesland staan we altijd klaar om je te helpen en jouw verblijf in Sloten zo aangenaam mogelijk te maken.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.