Ga naar inhoud
MAP

B&B in Sloten

Boek snel en gemakkelijk een B&B in Sloten

Ontdek hoe gastvrij de Friezen zijn door te kiezen voor een gezellige Bed & Breakfast (B&B) in Sloten of de omgeving. Sloten, bij het prachtige Slotermeeer, heeft B&B's waar je een comfortabel en persoonlijk verblijf kunt boeken. Ervaar de vriendelijkheid van de plaatselijke hosts, begin je dag met een heerlijk ontbijt en verken de prachtige charme van Sloten en de nabijgelegen meren en natuur. De B&B's bieden gezellige kamers en een persoonlijke benadering, waardoor je je meteen op je gemak voelt. 

Wat zoek je

2 resultaten

 • Theetuin en B&B 'de Theetuin'

  Theetuin en B&B 'de Theetuin'

  Theetuin en B&B 'de Theetuin' in Wijckel nodigt uit om te onthaasten. Zwierige kleedjes, weelderige bloemen en de stilte trekt de toeristen aan.

  Wijckel
 • Herberg Boswijck

  Herberg Boswijck

  Gelegen tussen de Friese Meren en de bossen van Gaasterland, biedt Herberg Boswijck u een mooie uitvalsbasis voor een actieve dag in de natuur. In het nabijgelegen Balk kunt u eten en o.a. winkelen en in het stadje Sloten proeft u de echte Friese cultuur.

  Wijckel

Boek direct je B&B in Sloten

Zoek je een ideale Bed and Breakfast in Sloten of nabije omgeving? Bij VVV Waterland van Friesland is het makkelijk om verschillende B&B's direct te boeken, waardoor je gegarandeerd bent van een prachtige accommodatie in Sloten

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.