Ga naar inhoud
MAP

Echopper en solex rijden in Friesland

En andere bijzondere toermogelijkheden!

Op een bijzondere manier Waterland van Friesland verkennen en lekker 'toere', oftewel toeren door Friesland? Huur een solex of duurzame elektrische echopper in Friesland. Maak een mooie tocht door het glooiende landschap van Gaasterland en ontdek hoe prachtig Zuidwest Friesland is. Liever een dak boven je hoofd? Een ritje in een vintage VW busje, oude DAF of eend is ook een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Huur hier je solex, e-chopper, scooter, brommer, auto of VW-busje

Vind hier leuke routes door Zuidwest Friesland voor de solex, echopper, scooter of brommer

beleef de e-chopper

Hoewel de e-choppers niet harder gaan dan zo’n 25 kilometer per uur, voelt het toch enorm stoer om zo door het landschap te cruisen. Al snel begint in je hoofd de liedtekst van Born to be wild: “Get your motor running, head out on the highway…!” Dat verwoordt precies het gevoel wat je krijgt op een e-chopper. Je voelt je zo vrij als een vogel. Maak je dan ook klaar voor veel bekijks en jaloerse blikken van voorbijgangers. De muisstille elektrische motor zorgt ervoor dat je volop geniet van de ruimte, de afwisselende landschappen en je gezellig kunt kletsen.

Groepje vrouwen rijdt op een e-chopper door Gaasterland.

e-step door Friesland

Superstoer is ook op pad gaan met een Fatmax E-step. Met de comfortabele dikke banden glijd je over de weg. Je kunt steppen, maar dat hoeft niet eens! De krachtige elektrische motor laat je tot maar liefst 30 kilometer per uur rijden door het Friese landschap. Maak snel kennis met deze nieuwe elektrische step en geniet in stilte van een tocht door de mooie omgeving van Waterland van Friesland. Als dat geen relaxte manier is om op pad te gaan?

Huur een e-step
Drie vrouwen op gehuurde e-steps

Misschien vind je dit ook leuk

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.