Ga naar inhoud
MAP

Camping Flapper

Gaastmeer

De camping is gelegen aan de rand van Gaastmeer en biedt prachtige uitzichten over zowel de weilanden als het water. De trekkershutten en blokhutten zijn zo neergezet dat je alleen maar de deur open hoeft te doen om het prachtige uitzicht in je op te nemen. Ligging

De camping is gelegen aan de rand van Gaastmeer en biedt prachtige uitzichten over zowel de weilanden als het water. De trekkershutten en blokhutten zijn zo neergezet dat je alleen maar de deur open hoeft te doen om het prachtige uitzicht in je op te nemen.

Ligging
Aan de rand van het dorpje Gaastmeer ligt de rustige watersportcamping Camping Flapper. Vanuit de blok- en trekkershutten heb je een schitterend uitzicht over de landerijen. De camping ligt aan het Heegermeer. Voor watersporters heeft de camping een haventje waar bootjes afgemeerd kunnen worden. De camping is rustig gelegen waardoor je optimaal kunt genieten van rust en ruimte. De omgeving van Gaastmeer leent zich voor fietstochten en door middel van de verschillende pontjes kun je diverse kanten op. Gaastmeer is een klein dorp met een sfeervolle dorpskern met onder andere een knus restaurant.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping Flapper

Jan Jelles Hofstrjitte 31
8611 JT Gaastmeer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.