Ga naar inhoud
MAP

Recreatiepark de Uilenburg

Hommerts

Kom kamperen en genieten op recreatiepark de Uilenburg, een groene oase tussen de landerijen, en beleef Friesland op een heerlijke manier.

Bij Recreatiepark de Uilenburg kun je terecht voor een verblijf in safaritenten, kampeerplekken, camperplaatsen, blokhutten en bootverhuur. Het rustig gelegen Recreatiepark De Uilenburg ligt direct aan het water en vanaf deze zeer centrale plek ontdek je de Friese meren het beste. Zo geniet je van een heerlijk verblijf in Friesland. 

De parkcamping is omzoomd door bomen en struiken, die beschutting bieden en je een heerlijk vakantiegevoel geven. De Uilenburg heeft als waterwingebied een bijzondere historie met een villa van meer dan 100 jaar oud. Ook vind je hier een tientallen jaar oude parktuin en voedzaam plukbos. 

Safaritenten
Kom kamperen in één van de vier luxe safaritenten, van alle gemakken voorzien en met een ruim vlonderterras.

Kampeerplaatsen
Bij De Uilenburg kun je met caravan of tenten kamperen op één van de 18 ruime kampeerplaatsen met eigen stroomvoorziening. Het sanitair met douches en toiletten staat centraal achter de voormalige waterzuiveringsloods. 

Camperplaatsen

De campers staan beschut op ruime plaatsen, in de buurt van de villa en voormalige waterwinloodsen met uitzicht op de haven.

Boot huren
Bij De Uilenburg kun je sloepen huren, toer-visbootjes, zeilboten, kano's en SUPS. Aan het eind van de vaart van het recreatiepark kom je in het hart van waterrijk Friesland met het Oudhof en de Witte en Zwarte Brekken. Dit water is zeer geschikt voor zeiltochten of tochten met de sloepen of toerbootjes. 

Op termijn wordt er op het recreatiepark ook een groepsaccommodatie gerealiseerd. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Recreatiepark de Uilenburg

Krimwei 4 6
8622 XZ Hommerts
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.