Ga naar inhoud
MAP

Welgelegen - Vakantiehut

Workum

Vakantiehut in de natuur aan een brede sloot met een overdekte veranda

Wanneer je wel wilt kamperen, maar dit liever niet in een tent doet, dan is deze vakantiehut de perfecte uitkomst! De hut staat dicht bij de natuur aan een brede sloot met daarin verschillende waterplanten. De veranda die bij je hut hoort is een knusse en gezellige plek met onder andere een hangmat en picknicktafel. Wanneer je de hut binnenloopt zie je in een oogopslag alles wat je nodig hebt, drie stapelbedden, een keuken en een gezellige zitruimte met een grote tafel. Het sanitair bevindt zich op loopafstand van de hut.

Ligging
Camping Welgelegen ligt centraal in Zuidwest-Friesland tussen Workum en Hindeloopen. Het is de perfecte uitvalsbasis om Friesland te ontdekken! Op het terrein van de camping vindt je naast de oude boomgaard een natuurzwembad, hier kun je zwemmen tussen prachtige waterplanten. Daarnaast zijn er op de camping skelters, kinderfietsen en steps aanwezig! Mocht je willen leren kitesurfen of wingfoilen, dan kan dat ook; op het terrein van de camping is een kiteschool gevestigd, vanwaar je les krijgt bij de kitespots Mirns, Workum, Hindeloopen of Kornwerd, allemaal vlakbij de camping! Je kunt ook de omgeving ontdekken per Sup, kano of Longboard deze zijn op de camping te huur. Verder is camping en b&b Welgelegen een mooi startpunt voor vele fiets en wandelroutes vanaf knooppunt 19.

Belangrijk om te weten
Let er wel op dat je zelf keukendoeken, beddengoed en handdoeken meeneemt! Bedlinnen is eventueel ook te huur. Huisdier is welkom (tegen betaling), wel graag aangelijnd houden en tijdig uitlaten.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Welgelegen - Vakantiehut

Lange Leane 11
8711 HK Workum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.