Ga naar inhoud
MAP

Camping 't Séleantsje

Molkwerum

Net buiten het dorp Molkwerum ligt direct aan het IJsselmeer Camping 't Séleantsje.

Tussen de pittoreske Elfstedenstadjes Stavoren en Hindeloopen ligt aan het IJsselmeer het karakteristieke oude vissersdorpje Molkwerum, of Molkwar zoals ze dat in het Fries zeggen! Net buiten het dorp ligt direct aan het IJsselmeer Camping 't Séleantsje (vrij vertaald: aan het zeelaantje).

Het is een heerlijke kleine familiecamping met veel uiteenlopende mogelijkheden. U kunt kiezen voor beschutte comfortplaatsen met elektra, water en riolering aansluiting en er is een kampeerveld voor het ultieme kampeergevoel. De perfecte locatie waar men goed kan vissen, surfen, kanoën , waterskien, zeilen, of op het naast de camping gelegen strand genieten van zon zee en water! Onze camping ligt midden in de natuur (It Fryske Gea)!

Wilt u er even tussenuit voor de broodnodige vakantie vitaminen? Een weekje, misschien twee? Huur dan een luxe stacaravan of een zeer comfortabel (nieuw) chalet. Volledig ingericht, zoals u het thuis ook gewend bent. Op een steenworp afstand van het heerlijke IJsselmeer, genietend van wat dit en de lieflijke stadjes Stavoren, Hindeloopen en Workum u bieden, zijn wij ervan overtuigd dat dit voor u de ideale vakantiebestemming is.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping 't Séleantsje

't Séleantsje 2
8722 HE Molkwerum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.