Ga naar inhoud
MAP

Het Kleine Paradijs - Boomhut Kraaiennest

Easterein

Unieke overnachting in een boomhut

Overnacht tussen de boomtoppen in het Kraaiennest! Je loopt de trap op en staat dan op het ruime balkon rondom de boomhut. Binnen sta je in een knusse ruimte met een fijn tweepersoonsbed en gezellig bankje. Er is een tweepits elektrische kookplaat en een waterkoker, voor het uitgebreidere koken kun je gebruik maken van de gezamenlijke keuken. Voor het sanitair hoef je alleen maar de trap af te lopen en naar het sanitair gebouw te gaan, hier zijn meerdere douches, toiletten en wastafels!

Ligging
Voel je thuis op deze kleinschalige plek voor een bijzondere overnachting. Centraal gelegen in Friesland, midden tussen de weilanden en ver weg van de snelweg. Onze missie is, jou thuis te laten voelen.

Bijzonder aan deze accommodatie
Er is een houtgestookte sauna aanwezig op het terrein. Deze kun je op de dag van aankomst reserveren bij de eigenaar (tegen betaling).

Belangrijk om te weten
De boomhut is alleen bereikbaar middels een trap, hierdoor kan het Kraaiennest minder geschikt zijn voor mindervalide personen. Er is geen sanitair in de boomhut. Je kunt gebruik maken van het sanitair op het terrein. Bedlinnen is aanwezig, maar zelf graag handdoeken meenemen.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Kleine Paradijs - Boomhut Kraaiennest

Meilahuzen 9
8734 GA Easterein
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.