Ga naar inhoud
MAP

Camping Zonneheuvel

Oudemirdum

Camping Zonneheuvel in Oudemirdum is prachtig gelegen in de groene zuidwesthoek van Friesland.

Camping Zonneheuvel in Oudemirdum is prachtig gelegen in de groene zuidwesthoek van Friesland. U vindt de camping aan de rand van de uitgestrekte Gaasterlandse bossen, maar ook het schone zwemwater van het IJsselmeer is vlakbij.

Door de ruime velden is Camping Zonneheuvel ideaal voor de rustzoeker. Vanaf onze camping kunt u door de prachtige natuur van het Gaasterland lange fietstochten maken naar de gezellige dorpjes in de omgeving. Maar ook wandelaars, paardrijders en skaters komen in het Gaasterland volop aan hun trekken. Verder vindt u op korte afstand van onze camping veel interessante musea, de Friese (zeil)meren, volop vertier voor kinderen, een speel- en zonnestrand aan het IJsselmeer, leuke winkeltjes en in het hoogseizoen levendige markten. Camping Zonneheuvel ligt heerlijk rustig aan de rand van de uitgestrekte bossen van het unieke natuurgebied Gaasterland.

De camping is opgedeeld in twee terreinen, waarvan één terrein zeer ruime plaatsen heeft en daardoor bijzonder geschikt is voor de rustzoeker. In de buurt van de wasgelegenheid is een speelplaats voor kinderen van alle leeftijden.

Voorzieningen
- Zeer luxe sanitair met vloerverwarming
- Sportveld
- Recreatieteam in hoogseizoen
- Recreatieruimte/kantine
- Veel viswater in nabije omgeving. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping Zonneheuvel

Camping Zonneheuvel
Oude Balksterweg 4
8567 HJ Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.