Ga naar inhoud
MAP

Xapa Hospitality

Warns

We treden op als sparringpartner, als projectmanager of als uw adviseur op het gebied van gastvrijheid, service, aandacht en dienstverlening.

Gastvrijheid; op het juiste moment de juiste aandacht zonder (negatief) oordeel. Service, aandacht en dienstverlening centraal stellen, levert het beste resultaat op. Zowel voor de gast als de ondernemer en de medewerker. Het effect is een overtuigende uitstraling, werkplezier en zorgt voor meer omzet en een beter exploitatieresultaat.

In onze aanpak praten we met mensen, stellen we vragen en luisteren we bovenal naar iedereen. We treden op als sparringpartner, als projectmanager of als uw adviseur. We zijn sterk in het maken van analyses en in het gebruiken van kennis over organisaties en concepten. Met de nodige creativiteit zien en creëren we oplossingen, die hout snijden en die veel verder gaan dan een advies of adviesrapport. Naast de ondernemer en/of medewerkers werken wij met u aan die oplossingen en is het resulaat van ons advies tastbaar en meetbaar.

Xapa Hospitality Solutions is veelzijdig inzetbaar, in horeca, toerisme, recreatie, evenementenorganisatie, ‘people on the move’, facility management en in de zorgsector.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.