Ga naar inhoud
MAP

It Flinkeboskje - Vakantieboerderij it Flinkeboskje

Hemelum

Vakantieboerderij voor groepen tot 20 personen

De vakantieboerderij is een heerlijke plek voor grote gezelschappen van 10-20 personen. Je verblijft in het hart van de oude boerderij, de zogeheten 'deel'. Vroeger was dit de plek die als opslag werd gebruikt, bijvoorbeeld om voer en voertuigen te stallen. Tegenwoordig doen alleen de oude balken nog terugdenken aan de deel en is het een gezellige woon- en leefruimte geworden met diverse zithoekjes en comfortabele banken. Er is een ruime keuken die van alle gemakken voorzien is en goed is uitgerust voor grote gezelschappen. Aan de achterzijde van de woning zijn grote kamerhoge ramen en openslaande tuindeuren geplaatst waardoor je optimaal kunt genieten van een schitterend uitzicht. Er is een groot terras met barbecue en buitenkachel waardoor je ook 's avonds nog heerlijk buiten kunt genieten.

Ligging
Gelegen in de natuur met rondom prachtige vergezichten over de landerijen vind je de vakantiewoning en de vakantieboerderij van 'it Flinkeboskje'. Diverse dorpjes zoals Hemelum en bakhuizen zijn in de buurt gelegen en ook Koudum is in zo'n 10 minuten te bereiken. De meren de Morra en uitlopers van de Fluessen zijn op fietsafstand. De omgeving van it Flinkeboskje leent zich er sowieso voor om prachtige fietstochten te maken. Je kunt zowel rondom de Friese meren fietsen als het heuvelachtige Gaasterland ontdekken.

Belangrijk om te weten
- Tarieven incl. opgemaakte bedden en handdoeken, keukenlinnen, WiFi - Excl. eindschoonmaak - Huisdieren niet toegestaan.

Groepsgrootte event:
max. 24 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je It Flinkeboskje - Vakantieboerderij it Flinkeboskje

Flinkeboskje 1
8584 WV Hemelum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.