Ga naar inhoud
MAP

It Flinkeboskje

Hemelum

Midden in de natuur, tussen de landerijen bevindt zich 'it Flinkeboskje'. Niet alleen kun je hier overnachten in de vakantiewoning of de vakantieboerderij, ook kun je bij de naastgelegen 'Flinkefarm' evenementen zoals streek- en kofferbakmarkten bezoeken...

Midden in de natuur, tussen de landerijen bevindt zich 'it Flinkeboskje'. Niet alleen kun je hier overnachten in de vakantiewoning of de vakantieboerderij, ook kun je bij de naastgelegen 'Flinkefarm' evenementen zoals streek- en kofferbakmarkten bezoeken en is er een mooie pop-up store met interieur spullen. Overnachten doe je in een van de twee accommodaties waarbij het voorhuis met name geschikt is voor gezinnen (4-6 pers.) en de vakantieboerderij voor groepen van 10-24 personen.

Ligging
Gelegen in de natuur met rondom prachtige vergezichten over de landerijen vind je de vakantiewoning en de vakantieboerderij van 'it Flinkeboskje'. Diverse dorpjes zoals Hemelum en bakhuizen zijn in de buurt gelegen en ook Koudum is in zo'n 10 minuten te bereiken. De meren de Morra en uitlopers van de Fluessen zijn op fietsafstand. De omgeving van it Flinkeboskje leent zich er sowieso voor om prachtige fietstochten te maken. Je kunt zowel rondom de Friese meren fietsen als het heuvelachtige Gaasterland ontdekken.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je It Flinkeboskje

Flinkeboskje 1
8584 WV Hemelum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.