Ga naar inhoud
MAP

Het Kleine Paradijs - Rode Kapel

Easterein

Bijzonder overnachten in een romantische kapel

Heb je altijd al eens willen overnachten in een kapel? Dat kan in de rode kapel! Je stapt terug in de tijd wanneer je de kapel binnen stapt. In het halletje zie je een kleine kitchenette waar je koffie of thee kunt zetten en op het tweepits-gasstel kun je een eenvoudige maaltijd klaarmaken. Er is een knus zitje voor twee en in de bedstee kun je heerlijk slapen! Wil je uitgebreider koken, dan kun je gebruik maken van de gezamenlijke keuken. In de rode kapel is geen badkamer, hiervoor loop je naar het sanitair gebouw op het terrein. Heerlijk ontspannen en tot rust komen kan hier in dit romantische kapelletje.

Ligging
Voel je thuis op deze kleinschalige plek voor een bijzondere overnachting. Centraal gelegen in Friesland, midden tussen de weilanden en ver weg van de snelweg. Onze missie is, jou thuis te laten voelen.

Bijzonder aan deze accommodatie
Op het terrein staat een hout gestookte sauna, in overleg met de eigenaar kun je op de dag van aankomst overleggen of het mogelijk is dat je gebruik maakt van de sauna.

Belangrijk om te weten
Er is geen sanitair aanwezig in het kapelletje. Je kunt gebruik maken van het sanitairgebouw, op enkele meters afstand. Handdoeken zijn niet aanwezig, graag zelf meenemen.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Kleine Paradijs - Rode Kapel

Meilahuzen 9
8734 GA Easterein
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.