Ga naar inhoud
MAP

Watersporten rondom het Nannewiid

Wat zoek je

Thema

14 resultaten

 • Rondvaartbedrijf P. Brouwer

  Rondvaartbedrijf P. Brouwer

  Varen op de klassieke salonboot De Simmerwille in Friesland.

  Joure
 • Camping/Recreatiecentrum Nannewiid

  Camping/Recreatiecentrum Nannewiid

  Camping/recreatiecentrum Nannewiid is een gezellige familiecamping aan het gelijknamige meertje tussen Joure en Heerenveen. Wij verhuren ook chalets, pal aan het water. ideaal voor vissers want er worden hier soms karpers gevangen van wel 90 cm lang!

  Oudehaske
 • Skjinmeiskries

  Skjinmeiskries

  Suppen en genieten en daarbij oog voor de mooie natuur om heen. Voor ieder die wil leren suppen en of grenzen wil verleggen. Instructie en begeleiding door een gecertificeerde SPH geschoolde instructeur met alle bijbehorende diploma’s.

  Heerenveen
 • Jachtwerf de Jong Joure

  Jachtwerf de Jong Joure

  Jachtwerf De Jong, Joure is gespecialiseerd in schilder- en lakwerk, onderhoud, reparatie en restauratie van jachten. Maar ook voor teak dekken en betimmeringen.

  Joure
 • Strandje Put van Nederhorst

  Strandje Put van Nederhorst

  De Put van Nederhorst of 'het gat' zoals de plas plaatselijk wordt genoemd is een stukje water gelegen vlakbij Joure aan de A7. De put is ontstaan door het afgraven van zand ten behoeve van de aanleg van de A7 tussen Sneek en Joure.

  Joure
 • Brattinga IJzerwaren - Watersport

  Brattinga IJzerwaren - Watersport

  Wij zijn een ijzerwarenzaak in de ruimste zin van het woord. In onze winkel is werkelijk van alles te vinden op het gebied voor de doe-het-zelver en de watersporter.

  Joure
 • Strandje bij het Nannewiid

  Strandje bij het Nannewiid

  Strandje bij Nannewiid; weide met picknickbanken

  Oudehaske
 • Strandje Skipsleat

  Strandje Skipsleat

  In woonwijk Skipsleat in Joure bevindt zich een meertje met een prachtig strandje. Kinderen kunnen er 's zomers lekker zwemmen en in de winter heerlijk schaatsen! Goed voor urenlang speelplezier op het zandstrandje!

  Joure
 • Passantenhaven Joure

  Passantenhaven Joure

  Passantenhaven Joure is een mooie en gezellige haven met vriendelijke havenmeester die graag voor u klaarstaat. De haven ligt op loopafstand van het c...

  Joure
 • Strandje aan het Nannewijd

  Strandje aan het Nannewijd

  Een klein strandje met diverse speeltoestellen voor kinderen. Bij het strandje is een zwemgedeelte met een afbakening voor kleine kinderen. Daarnaast is er in dit gedeelte ook een glijbaan aanwezig.

  Oudehaske
 • Watermerk Yachtcharter

  Watermerk Yachtcharter

  Een onvergetelijke vakantie Aan boord stappen van één van onze luxe jachten betekent het begin van een onvergetelijke vaarvakantie. Met onze persoonlijke service en aandacht geniet u van een onbezorgde vakantie. Voor vertrek uitgebreide vaarinstruc...

  Heerenveen
 • Sloepverhuur Friesland

  Sloepverhuur Friesland

  In een open sloep met alle comfort genieten van al het moois wat de Friese natuur u te bieden heeft? Sloepverhuur Friesland maakt dit mogelijk. Varend vanuit het mooie centrum van Joure liggen de Friese wateren binnen uw handbereik.

  Joure
 • Sylnocht

  Sylnocht

  Zeilevenementen voor bedrijven en gezelschappen Sylnocht staat voor plezier in het zeilen met authentieke friese boerenpramen en genieten van wind en water in een gezellige ambiance.

  Broek FR
 • Swimfun Joure

  Swimfun Joure

  Subtropisch zwemparadijs Swimfun is dé wildwatersensatie van Friesland. Swimfun biedt plezier voor alle leeftijden! Want of je nu komt voor onze fantastische glijbanen en tropische golven, óf even lekker baantjes wilt trekken: er is voor iedereen genoeg.

  Joure

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.