Ga naar inhoud
MAP

Rondvaartbedrijf De Oorden

Koudum

Rondvaarten - Skûtsjesilen kijken - Groepsarrangementen 10 tot 100 personen - Familiedagen - Personeelsfeesten - Trouwen. Salonboot Klifrak is een bijzondere boot, ze is in 1926 in Berlijn gebouwd als vrachtschip met een stoommachine. Inmiddels is...

Rondvaarten - Skûtsjesilen kijken - Groepsarrangementen 10 tot 100 personen - Familiedagen - Personeelsfeesten - Trouwen.

Salonboot Klifrak is een bijzondere boot. Ze is in 1926 in Berlijn gebouwd als vrachtschip met een stoommachine. Inmiddels is de stoommachine vervangen door een moderne dieselmotor en is het een luxe Salonboot met zowel binnen als buiten een nostalgische look. Salonboot Klifrak is zeer geschikt voor een familiedag, bedrijfs uitje, bruiloft, of verjaardag, maar wij verzorgen ook rondvaarten en arrangementen en varen ieder jaar naar het beroemde S.K.S Skûtsjesilen. Catering is in alle soorten mogelijk, van koffie met gebak tot barbecueën tijdens het varen of een koud/warm buffet.

De Klifrak is met haar ruime toiletten en drempel loze salon ook geschikt voor mindervaliden. Wij hebben ligplaatsen bij GalamaDammen en Heeg, maar andere opstapplaatsen in Friesland en Groningen, zoals bijvoorbeeld bij u thuis is ook geen probleem. De Klifrak is door haar indeling geschikt voor kleinere groepen vanaf 15 personen, als voor grote groepen tot 90 personen, maar het is altijd het beste om dat zelf te ervaren, Maak daarom gerust geheel vrijblijvend een afspraak om de Klifrak eens te bekijken.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rondvaartbedrijf De Oorden

Ligplaats Galamadammen 2
8723CE Koudum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.