Ga naar inhoud
MAP

Vakantiepark in Sneek

Verblijf op een vakantiepark in Sneek of omgeving

Een vakantiepark in Sneek is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een leuke vakantie in Friesland. Sneek is de eerste stad van de Friese Elfstedenroute. Sneek heeft veel te bieden, met haar historische charme, bruisende grachten en een rijke maritieme geschiedenis valt er genoeg te beleven. In Sneek en omgeving vind je een uitgebreid aanbod aan verblijfplaatsen. Liever geen vakantiepark? In Sneek kun je op verschillende manieren overnachten. Bijvoorbeeld op een camping, in een B&B, of vakantiehuis.

Wat zoek je

2 resultaten

 • Het Kleine Paradijs

  Het Kleine Paradijs

  Voel je thuis, wij zijn een kleinschalige plek voor een bijzondere overnachting. Centraal gelegen in Friesland, midden tussen de weilanden en ver weg...

  Easterein
 • RCN Vakantiepark De Potten - Kamperen, Bungalows en Villa's

  RCN Vakantiepark De Potten - Kamperen, Bungalows en Villa's

  Watersportwalhalla RCN de Potten is volledig omringd door de Friese wateren. Daarbij ligt het park ook nog eens direct aan het Sneekermeer.

  Offingawier

Vakantiepark De Potten

Vakantiepark RCN de Potten nabij Sneek is volledig omringd door de Friese wateren. Met een directe ligging aan het Sneekermeer is het een geliefde plek voor watersportliefhebbers. Wat vakantiepark de Potten echt uniek maakt, is de kampeerhaven. De kampeerplekken liggen direct aan het water en elk ervan heeft zijn eigen aanlegplaats. En voor wie graag wat meer privacy wil, zijn er enkele kampeerplaatsen met privé sanitair, waardoor je optimaal kunt genieten van het buitenleven. Of je nu kiest voor een glamoureuze glamping accommodatie, een sfeervolle bungalow of een luxe villa met een eigen aanlegsteiger, bij vakantiepark de Potten heb je altijd directe toegang tot het water. En de bootverhuur op het park voorziet in alles wat je nodig hebt, van zeilboten tot motorboten, kano's, SUP's en (elektrische) sloepen. Voor zij die hun zeilvaardigheden willen aanscherpen, biedt de zeilschool de perfecte kans om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Boek direct een plekje op een vakantiepark in Sneek

Wil je graag een verblijf op een vakantiepark in Sneek willen reserveren? Dat kan eenvoudig met het handige zoek- en boeksysteem van VVV Waterland van Friesland. Voor diverse accommodaties zie je meteen of er nog beschikbaarheid is. Met slechts een paar klikken reserveer je jouw overnachting direct.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.