Ga naar inhoud
MAP

Groepsaccommodatie in en rondom Sneek

In Sneek, de eerste stad van de Friese Elfstedenroute, vind je een uitgebreid aanbod aan groepsaccommodaties die perfect zijn voor gezellige uitjes, familiebijeenkomsten, zakelijke evenementen en andere groepsactiviteiten. De stad zelf heeft veel te bieden, met haar historische charme, bruisende grachten en een rijke maritieme geschiedenis valt er genoeg te beleven. Ben je met een kleiner gezelschap? Probeer dan eens een vakantiehuis, B&B of leuke camping in Waterland van Friesland.

Wat zoek je

5 resultaten

 • Rufus aan het water

  Rufus aan het water

  Wie op zoek is naar rust en ruimte, vindt Rufus aan het Water! Rufus aan het Water heeft veel te bieden: Bedrijfsuitjes, B&B kamers, groepsaccommodaties, minicamping, zeilbootverhuur, sloepverhuur, eetcafé, terras en passantenhaven.

  Broek
 • Vakantiepark De Tijnjehoeve

  Vakantiepark De Tijnjehoeve

  Gelegen in het prachtige Friesland, tussen Sneek en Joure, is Vakantiepark De Tijnjehoeve de ideale locatie voor een weekendje weg, vakantie (week / midweek) of familieweekend aan het water.

  Boornzwaag
 • Groepsaccommodatie het Toppunt

  Groepsaccommodatie het Toppunt

  Groepsaccommodatie aan het water voor 40 personen

  Sneek
 • Friese Hoeve Sneek

  Friese Hoeve Sneek

  Vieren, ontmoeten, slapen en meer. Een evenementenlocatie in een unieke omgeving met de mogelijkheid om te overnachten in onze ruimtelijke en sfeervolle boerderij.

  Sneek
 • Vakantieboerderij Uitwellingerga

  Vakantieboerderij Uitwellingerga

  In het voorhuis van een Friese Stelpboerderij

  Uitwellingerga

Boek direct je groepsaccommodatie in of rondom Sneek

Bij VVV Waterland van Friesland kun je je groepsaccommodatie in of rondom Sneek direct boeken. We wonen zelf in deze omgeving en kunnen je ontzettend goed helpen bij het maken van je keuze. Je boekt met VVV zekerheid, persoonlijke hulp en zonder reserveringskosten. Je vindt bij ons niet alleen aanbod aan groepsaccommodaties in Sneek, maar ook in de hele omgeving van Zuidwest Friesland.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.