Ga naar inhoud
MAP

Middag zeiltocht op de Lemsteraak

Regio Sneek

Unieke belevenis in Friesland: zeilen en varen op de Lemsteraak -genaamd de "Blaauw Walvisch"- van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Een zeiltocht met vrienden, familie of zakelijk. De ervaring zal een blijvende indruk maken over...

Unieke belevenis in Friesland: zeilen en varen op de Lemsteraak -genaamd de "Blaauw Walvisch"- van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Een zeiltocht met vrienden, familie of zakelijk. De ervaring zal een blijvende indruk maken over hoe een aak zeilt op het water in Friesland. Zowel op de Friese meren of langs de vaarten en kanalen als op het IJsselmeer is deze unieke manier van watersport beleven mogelijk. Afhankelijk van het weer kun je actief meezeilen, het schip sturen of juist lekker ontspannen. De exacte routes is afhankelijk van de wind.

13.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en oranjekoek 13.15 uur: Trossen los en gaan. Drankjes kunnen tijdens de vaartocht besteld worden. 16.45 uur: Terugkomst in de haven van Woudsend. Onder het genot van ons ‘aanleggertje’, praten we aan boord nog even na over de belevenissen van de dag. 17.00 uur: Afsluiten. Optioneel kun je nog borrelen aan boord

Van te voren is het mogelijk om aan boord te lunchen. Dit zal vanaf 12.15 uur zijn. Indien interesse, graag contact opnemen via mail/telefoon.

We varen alleen bij omstandigheden die aantrekkelijk zijn voor de gasten aan boord. Indien nodig zoeken we samen naar een juiste oplossing voor een vaartocht met fijne omstandigheden. Sail Events Friesland biedt tijdens de vaartocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de rondvaart kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel of diner verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Boek hier je tickets: https://zoekenboek.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteit/zeildaglemsteraak

Ligging
Locatie van het schip: Waechswal (achter de Spar). In de Haven van Woudsend. Je kunt je auto parkeren aan de Lynbaen 15 in Woudsend.

Belangrijk om te weten
Het schip is een kwartier voor afvaart geopend. Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. De vaart gaat door als er minimaal 5 personen zijn aangemeld. Het max. aantal personen is 13. Bij meer dan 13 personen graag contact opnemen via 06-23 28 4719 of info@saileventsfriesland.nl.

Het is aan te raden om gympen aan te doen, een windjack en zonnebril, zonnecap/hoed en zonnebrandcrème op te doen. Optioneel -als het weer het toelaat- kun je je zwemkleding en een handdoek meenemen.

Wanneer:
1 april t/m 29 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Middag zeiltocht op de Lemsteraak

Regio Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.