Ga naar inhoud
MAP

Koffiebars in Zuidwest Friesland

Koffiebars in Friesland? Wil je een simpel bakje zwarte koffie of ga je 'all the way' voor een cappuccino met havermelk en vanillesiroop? In Zuidwest Friesland is er voor elke koffieleut een koffie hotspot om van te genieten. Krijg je niet genoeg van koffie? Ga dan zeker nog even langs bij Museum Joure om meer te leren over de geschiedenis van Douwe Egberts. Want Joure is dé bakermat van dit wereldmerk in koffie. Liever toch eerst een 'bakkie'? Vind hier de lekkerste 'kofje', oftwel koffie, bij koffiebars in Zuidwest Friesland.

Wat zoek je

7 resultaten

 • Doppio Espresso Joure

  Doppio Espresso Joure

  Bij Doppio Espresso Joure kun je terecht voor de lekkerste koffie, ontbijt en lunch in een moderne, maar toch knusse ambiance.

  Joure
 • Hotel Anne-Klare

  Hotel Anne-Klare

  Welkom bij Hotel Anne-Klare, een gastvrij en sfeervol boutiquehotel midden in het gezellige plaatsje Joure. Het hotel heeft 8 kamers die uniek en stijlvol zijn ingericht. Beneden in het hotel bevinden zich de koffiebar en de gelachkamer.

  Joure
 • Chocolaterie Koldewijn

  Chocolaterie Koldewijn

  Chocolaterie Koldewijn is een bedrijf dat chocoladeproducten op een ambachtelijk manier produceert. Naast eigengemaakte chocoladeproducten verkopen wij ook nog alles op het gebied van thee en een kopje thee drinken kan ook.

  Bolsward
 • El Cafetín espresso

  El Cafetín espresso Sfeervolle espressobar in een verborgen straatje in het centrum van Workum! Google Rating: *****

  Sfeervolle espressobar in een verborgen straatje in het centrum van Workum! Google Rating:  *****

  Workum
 • Spar Bakhuizen

  Spar Bakhuizen

  De lekkerste supermarkt van Zuidwest Friesland met een groot assortiment aan dagelijkse boodschappen maar ook voor een lekker ontbijt, lunch of goede kop koffie kunt u bij ons terecht. 7 dagen per week geopend!

  Bakhuizen
 • It Bûterhûs

  It Bûterhûs

  Koffie- en theeschenkerij met gebak en lunch, als werk- en leerlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook zijn we een (FairTrade) kadowinkel met VVV agentschap. We hebben drie sfeervolle appartementen voor recreatieverhuur!

  Balk
 • Royaal Belegd

  Royaal Belegd

  Ontbijten, uitgebreid koffie of theeleuten met huisgemaakt zoet, lunchen van de uitgebreide lunchkaart of snel iets lekkers van ons menu voor take away scoren. Het kan bij ons allemaal.

  Sneek

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.