Ga naar inhoud
MAP

Trekkershutten Nijhuizum

Nijhuizum

De trekkershutten zijn gelegen op het terrein van een melkveehouderij. Beide trekkershutten zijn gelegen middenin de natuur en aan het water. Je geniet daardoor van een prachtig uitzicht! Naast de melkveehouderij bevindt zich op het terrein eveneens een...

De trekkershutten zijn gelegen op het terrein van een melkveehouderij. Beide trekkershutten zijn gelegen middenin de natuur en aan het water. Je geniet daardoor van een prachtig uitzicht! Naast de melkveehouderij bevindt zich op het terrein eveneens een theetuin, bij mooi weer kun je hier terecht voor een kopje koffie, thee of een gebakje. Naast de koeien van de melkveehouderij nestelen er ook diverse kerkuilen in de boerderij, zijn er 's winters veel ganzen te zien en wordt je bij aankomst vriendelijk begroet door hond Billie. Je bent welkom om je eigen hond mee te nemen! Daarnaast lopen er ook nog veel meer andere dieren rond op het terrein.

Ligging
De trekkershutten zijn gelegen middenin de natuur. Je geniet hier van een prachtig uitzicht op de Oudegaaster Brekken en kunt prachtige fietstochten maken richting Gaastmeer (oversteek met een pontje!) of Workum. Zowel Gaastmeer als Workum zijn in ongeveer 5 kilometer te bereiken.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Trekkershutten Nijhuizum

Nummer 14
8775 XD Nijhuizum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.