Ga naar inhoud
MAP

Trekkershutten Nijhuizum - Trekkershut 4 persoons

Nijhuizum

Trekkershut voor 4 personen met schitterend uitzicht

De trekkershut is eenvoudig maar compleet ingericht voor vier personen. Er zijn twee stapelbedden die voorzien zijn van een matras en hoofdkussen. Daarnaast staat er een tafel met stoelen in de ruimte en is er een eenvoudige kookvoorziening. Indien nodig is er ook een verwarming. De trekkershut beschikt zelf niet over een badkamer met douche en toilet, maar achter de trekkershut staat een sanitairunit waar je gebruik van kunt maken.

Ligging
De trekkershutten zijn gelegen middenin de natuur. Je geniet hier van een prachtig uitzicht op de Oudegaaster Brekken en kunt prachtige fietstochten maken richting Gaastmeer (oversteek met een pontje!) of Workum. Zowel Gaastmeer als Workum zijn in ongeveer 5 kilometer te bereiken.

Belangrijk om te weten
- Bij vertrek dien je de trekkershut, evenals het sanitair in nette staat achter te laten - Indien gewenst kun je een ontbijt (€7,50 p.p.) bij boeken - Je dient zelf een dekbed of slaapzak mee te nemen, evenals een kussen- en matrashoes. Het is echter ook mogelijk om voor €10,00 per bed een lakenpakket te bestellen.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Trekkershutten Nijhuizum - Trekkershut 4 persoons

Nummer 14
8775 XD Nijhuizum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.