Ga naar inhoud
MAP

Minicamping en Vakantiehuis de Wynmole

Dearsum

Minicamping en vakantiehuis nabij Sneek, hart fan Fryslân. Vermelding mooiste campings van Nederland. Tevens lid van ANWB en VeKaBo.

Minicamping De Wynmole

Welkom bij onze kleine romantische minicamping. Onze minicamping heeft 15 ruime kampeerplaatsen met een slechtweer accommodatie en prachtig luxe sanitair. Mocht u zelf niet over een kampeermiddel beschikken, dan kunt u ons vakantiehuis reserveren. Een groot deel van de velden is zo ingedeeld dat je vanaf nagenoeg iedere plek van het uitzicht kunt  genieten. Maar als u liever op een klein afgeschermd plekje wilt vertoeven, dan is dat ook heel goed mogelijk.  De diverse plekken zijn bereikbaar middels verharde paden, zodat in nattere periodes alles ook schoon en toegankelijk blijft. De meeste plekken zijn geschikt voor zowel tenten, campers en caravans.  Er is een oplaadpunt voor uw e-bike. De geografische ligging van De Wynmole maakt dat het een ideale uitvalsbasis is om de gehele provincie te ontdekken.

Bed&Breakfast

Heerlijk ontspannen in ons romantisch karakteristiek voorhuis van onze eeuwenoude boerderij. In onze originele klassieke Pronkkamer kunt u overnachten en ontbijten zonder dat u deze hoeft de delen met andere gasten. Genieten van verse producten en lekkernijen in de pronkkamer om daarna met een goed gevulde maag de omgeving te verkennen. Bezoek eens Sneek of Leeuwarden, de culturele hoofdstad. Fijn fietsen, varen of vissen in één van de mooiste provincies van ons land. Nadat u moe maar voldaan de omgeving hebt verkent, kunt u heerlijk uitrusten in onze B&B. De tijd nemen om een boek te lezen bij de openhaard of bij mooi weer in de prachtige tuin.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Minicamping en Vakantiehuis de Wynmole

Harstawei 8
8644 VV Dearsum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.