Ga naar inhoud
MAP

Grachtenrondvaart Sneek

Sneek

De bemanning van beurtschip Ald Fryslân neemt u het zomerseizoen graag mee voor een unieke rondvaart door de grachten van Sneek.

De bemanning van beurtschip Ald Fryslân neemt je het zomerseizoen graag mee voor een unieke rondvaart door de grachten van Sneek.  Door de geringe doorvaarhoogte kunnen we u de leukste en intiemste plekjes van Sneek laten zien en kan de schipper u vertellen over de rijke geschiedenis van de stad! Opstap voor deze rondvaart is t.h.v. Kleinzand 16 in het centrum van Sneek, bij het Fries Scheepvaart Museum. 

Naast deze historische rondvaart biedt de bemanning van beurtschip Ald Fryslân nog twee ander vaartochten aan; 'op de koffie bij de molenaar' en de vrijdagavondtocht. De rondvaart waarbij je op de koffie bij de molenaar gaat, is een rondvaart door het historische stadscentrum van Sneek waarna er doorgevaren wordt naar Houtzaagmolen 'de Rat' in IJlst. De vrijdagavond is een rondvaart waarbij de historische stadsgrachten centraal staan! Opstap voor deze twee rondvaarten is bij restaurant de Kajuit (Dompleane 1), net even buiten het centrum van Sneek.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Grachtenrondvaart Sneek

Kleinzand
8601 BH Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.