Ga naar inhoud
MAP

Huisman Installatietechniek

Joure

Vakmanschap, de basis voor installatiebedrijf Huisman in Joure dat al ruim 80 jaar bestaat. Wij zijn een totaal installatiebedrijf; technische installaties en sanitair onder één dak, in één bedrijf.

Vakmanschap, de basis voor installatiebedrijf Huisman in Joure dat al ruim 80 jaar bestaat. Wij zijn een totaal installatiebedrijf;  technische installaties en sanitair onder één dak, in één bedrijf. Dat maakt ons een sterke speler in de installatie- én sanitairwereld.

Installatiebedrijf
Voor uw  gas- of elektra-installaties, een nieuwe cv-ketel of het onderhoud, zonnepanelen of een warmtepomp;  u kunt bij ons terecht! Huisman Installatietechniek heeft de jarenlange kennis en ervaring. Nieuwbouw van een woning of bedrijfspand, maar ook verbouw, uitbreiding of renovatie, we doen het allemaal.

Badkamerspecialist
Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of is uw bestaande badkamer toe aan een opknapbeurt? Wij helpen u graag; van een creatief ontwerp en deskundig advies tot vakkundige installatie door eigen monteurs. Alle bijkomende werkzaamheden, van A tot Z. Liever zelf de handen uit de mouwen steken? Geen probleem. We leveren u ook graag de juiste materialen met het juiste advies, zodat u zelf aan de slag kunt. Om voor u de betere badkamer te kunnen realiseren zijn wij  sinds 1993 aangesloten bij de landelijke vereniging Sanidrõme.

Openingstijden:
Nu geopend
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Huisman Installatietechniek

Produksjewei 1
8501 XD Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.