Ga naar inhoud
MAP

Tusken de Marren - Vakantiehuis Anker 14p

AKKRUM

Energieneutraal familiehuis met vrij uitzicht

Energie neutrale familiebungalow van 180 mĀ² geschikt voor 14 personen

Op de begane grond bevindt zich de hal met een separaat toilet. De twee geschakelde woonkamers beschikken over ieder een zit- en eethoek met flatscreen televisie. De twee open keukens bieden onder andere een combimagnetron, inductiekookplaat, koffiezetapparaat en vaatwasser. Er zijn vijf slaapkamers en twee badkamers met douche op de begane grond. Op de bovenverdieping zijn nog twee slaapkamers en 1 badkamer. Alle slaapkamers hebben twee Ć©Ć©n persoons boxspring bedden.

Ook is de bungalow uitgerust met een veranda en kun je gratis gebruikmaken van WIFI. Dit type accommodatie is rook- en huisdiervrij.

Let op! Deze accommodatie ligt niet aan het water.

Ligging
Het vakantiepark ligt in Akkrum in het hart van de Friese Meren. Het park is een paradijs voor natuur en water liefhebbers. Ontdek de vele meren in de omgeving per boot of kano en wandel door romantische steden zoals Bolsward, Sneek en Harlingen. Tijdens de zomermaanden vindt de Sneekweek plaats in Sneek, een festival vol muziek en activiteiten. In het dorpje Akkrum vind je leuke winkeltjes en gezellige terrasjes en restaurants. De omgeving van het vakantiepark is vooral ideaal voor watersporten en lange fiets- en wandeltochten. Een heerlijke plek om te vertoeven met je familie of vrienden!

Bijzonder aan deze accommodatie
Het recreatiepark beschikt over een speeltuin met o.a. een tafeltennistafel en zelfs een (air)trampoline voor de kinderen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden op het water. In het hoogseizoen biedt het park in de weekenden een animatieprogramma aan voor de kinderen.

Belangrijk om te weten
Er is parkeergelegenheid voor Ć©Ć©n auto bij de accommodatie. Een tweede auto kan op de algemene parkeerplaats staan. De inrichting en indeling van de woning kan verschillen.

Groepsgrootte event:
max. 14 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Tusken de Marren - Vakantiehuis Anker 14p

Ljouwerterdyk 63
8491 ML AKKRUM
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.