Ga naar inhoud
MAP

Dorpswandeling 11-stegentocht door Woudsend

Woudsend

In het historische dorp Woudsend is veel te zien, ontdek de historie, de smalle steegjes en de oude verhalen tijdens de dorpswandeling door Woudsend. Onder leiding van een gids wandelt u door het oude centrum en de vele steegjes. Tijdens de wandeling bezoekt...

In het historische dorp Woudsend is veel te zien, ontdek de historie, de smalle steegjes en de oude verhalen tijdens de dorpswandeling door Woudsend. Onder leiding van een gids wandelt u door het oude centrum en de vele steegjes. Tijdens de wandeling bezoekt u o.a. het moleninformatiecentrum en de korenmolen ’t Lam, de houtzaagmolen De Jager, de RK Sint Michaëlkerk. Bij slijterij “Tsjoch” maken we kennis met het typische “Wâldseiner Waarmertsje”. Tevens maakt de groep een kort boottochtje.

Duur dorpswandeling: ca. 2 uur.

Voor meer informatie en voor het bespreken van de mogelijkheden voor besloten groepen (vanaf 8 personen) neemt u contact op met Woudsend Promotie.  

ALTERNATIEF: DE 11 STEGENTOCHT WOUDSEND
U kunt wel op eigen gelegenheid de "11 stegentocht Woudsend" wandelen. 
De folder met de wandelroute kunt u afhalen bij Bakker Visser, Op 'e Romte, Woudsend of bij het VVV informatiepunt aan de Waechswâl 5 in Woudsend.

De route is ca. 2,5 km, maar u kunt ook een gedeelte ervan lopen.
Meer informatie vindt u in de folder en op de website elfstegentochtwoudsend.nl. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Dorpswandeling 11-stegentocht door Woudsend

Molestrjitte
8551 NZ Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.