Ga naar inhoud
MAP

Luxe appartement

Gaastmeer

Appartement in authentieke boerderij met uniek uitzicht op het water

Gelegen aan het water met directe verbinding naar de Friese meren ligt dit ruimte appartement in een authentieke kop hals romp boerderij. Het appartement is geschikt voor 4 tot 5 personen. Op de begane grond bevinden zich een toilet, de woonkamer met tweepersoons bedstede en een open keuken. De keuken is onder andere voorzien van een keramische kookplaat, oven/magnetron, koelkast, Nespresso koffieapparaat en een vaatwasser. Via de openslaande deuren kom je op de loggia waar je in de ochtend kunt genieten van de opgaande zon en met regenachtig weer ook buiten kunt zitten. De loggia geeft toegang tot een eigen terras met een schitterend uitzicht op de tuin, het water en het landschap. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 aan elkaar grenzende tweepersoons kamers met inbouwkasten. Via een overloop is er toegang tot de badkamer en een aparte toiletruimte. De slaapkamers stralen de sfeer van een boerderijkamer uit.

Ligging
In het prachtige Gaastmeer ligt de monumentale kop-hals-romp boerderij ā€˜Attema Sateā€™ aan het water, daar waar de weg eindigt. Je kunt nog wel verder, maar dan moet je op de fiets, te voet of met de boot. De boerderij staat er al sinds 1770. Onder de balken waar vroeger de koeien stonden kun je nu een tijdje als gast verblijven. De sfeer is stoer en puur. De Sate is een basis om tot rust en inzicht te komen. Op steenworp afstand, over de brug, vind je een restaurant met terras aan het water. Ook is er een dagwinkel te vinden. Aan het eind van het fietspad dat langs Attema Sate loopt is een fietspontje, waarmee je naar It Heidenskip gaat.

Bijzonder aan deze accommodatie
Er zijn diverse activiteiten die je kunt ondernemen in de omgeving van Gaastmeer. In overleg en bij voldoende beschikbaarheid kun je een eigen ligplaats voor een sloep of kleine zeilboot gebruiken en zijn er (gratis) kajaks beschikbaar. Naast watersport is het ook een aanrader om op de fiets te stappen en een mooie fietstocht te maken. Het veerpontje brengt je naar It Heidenskip, hƩt fierljepmekka van Friesland.

Belangrijk om te weten
Dit appartement is te huur vanaf minimaal 3 nachten. In de maanden juli en augustus huur je het appartement vanaf een week. De huurprijs is inclusief eindschoonmaak, opgemaakte bedden, Rituals producten, koffiecups en thee.

Groepsgrootte event:
max. 5 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Luxe appartement

Yntemapolder 2
8611 JS Gaastmeer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.