Ga naar inhoud
MAP

Het Koetshuis

Beetsterzwaag

Luxe groepsaccommodatie in voormalig koetshuis

Dit prachtige, recent (2020) gerenoveerde koetshuis in Beetsterzwaag ademt luxe. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor twee tot veertien personen. Er zijn in totaal zeven comfortabele, ruime slaapkamers of suites die elk beschikken over hun eigen badkamer. Bij aankomst zijn je bedden opgemaakt, staat de verwarming aan en liggen er handdoeken klaar in de badkamer. Je aankomst in het koetshuis voelt als thuis komen. Er is een ruime woonkeuken met volledig ingerichte keuken. Je kunt onder andere gebruik maken van meerdere ovens en vaatwassers, maar ook een grote koelkast en aparte vriezer. Kokend water haal je uit de Cookerkraan. De ruime eettafel is geschikt voor veertien personen. Naast deze woonkeuken beschikt het koetshuis ook nog over een comfortabele living met diverse zitmogelijkheden en een tv. Je telefoon kun je via bluetooth verbinden met het geluidssysteem om muziek af te spelen. Via de openslaande deuren stap je zo het terras op. Rondom het koetshuis is een comfortabele tuin met diverse terrassen en voldoende privacy. Op een van de terrassen staat een grote barbecue waar je tijdens je verblijf kosteloos gebruik van kunt maken.

Ligging
Dit koetshuis is prachtig gelegen middenin de natuur. Vanuit het koetshuis wandel je binnen een minuut de bossen rondom Beetsterzwaag in en kun je heerlijk genieten van de rust en ruimte. Ben je een liefhebber van golf? Ook dan ben je bij dit koetshuis aan het juiste adres, de golfclub is gesitueerd op loopafstand. Vanuit het koetshuis heb je naast uitzicht op de bossen ook zicht op het hotel, waar je tijdens je verblijf tegen betaling gebruik kunt maken van de diverse faciliteiten.

Bijzonder aan deze accommodatie
Om jouw verblijf nog royaler te maken behoort het verzorgen van ontbijt, lunch of diner in het Koetshuis, op basis van beschikbaarheid, tot de mogelijkheden. Graag bespreken we dit vier weken voor aanvang van jouw reservering met je. Ook kun je tegen betaling van ā‚¬ 100,- tijdens je verblijf met het gehele gezelschap gebruik maken van de zwembad - en fitnessfaciliteiten van Landgoed Lauswolt.

Belangrijk om te weten
- LET OP! De huurprijs van de accommodatie is exclusief toeristenbelasting van de gemeente. De toeristenbelasting bedraagt 2,5% van de (kale) huurprijs van de accommodatie en deze dient ter plaatse bij aankomst te worden voldaan; - Prijzen tijdens feestdagen op aanvraag; - Honden zijn welkom in het koetshuis, wel wordt hier een toeslag van ā‚¬25,00 per hond voor gevraagd; - Tegen betaling zijn er diverse activiteiten bij te boeken tijdens je verblijf op het landgoed. Dit kun je bij aankomst in orde maken.

Groepsgrootte event:
max. 14 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Koetshuis

Van Harinxmaweg 10
9244 CJ Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.