Ga naar inhoud
MAP

d'Oude Herbergh

Terherne

d'Oude Herberg is een knusse en toegankelijke accommodatie. U hebt hier de keuze uit appartementen die zich bevinden in het oude voorhuis van de boerderij of de vrijstaande vakantiewoningen. Zowel de appartementen als de vakantiewoningen hebben een fijne...

d'Oude Herberg is een knusse en toegankelijke accommodatie. U hebt hier de keuze uit appartementen die zich bevinden in het oude voorhuis van de boerderij of de vrijstaande vakantiewoningen. Zowel de appartementen als de vakantiewoningen hebben een fijne tuin aan het water, waar u uw eigen of gehuurde boot kunt afmeren.

Ligging
Aan de rand van het pittoreske watersportdorp ligt d'Oude Herbergh, direct aan het water. Je kunt hier overnachten in zowel een fijn appartement alsook in je eigen vakantiewoning. Alle accommodaties zijn aan het water gelegen, waardoor je je eigen boot mee kunt nemen. Mocht je geen eigen boot hebben, dan is deze te huur. Terherne is een klein, maar fijn dorp. Je vindt hier veel verschillende restaurants en natuurlijk het welbekende Kameleondorp! Van 1 april t/m de herfstvakantie kun je terecht bij de dorpssupermarkt, buiten deze periode of voor de iets grotere boodschappen rijd je het beste even naar Akkrum, op slechts 10 minuten rijden van de accommodatie.

Hier vind je d'Oude Herbergh

Adres:
Utbuorren 15
8493 MA Terherne
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.